Burghiu plin de Diy goblen Kit 5D Diamant Pictura Noaptea de Halloween Diamant Broderie Castelul Umbra Mozaic de Arta de Perete Decor Q46

Produs nou

In stoc

21.82lei

Adauga la lista dorintelor

Introducere

1. Diamantul are o potrivire perfectă de 13 tăieturi și 9 bucăți, ceea ce face imagine orbitor.

2. Folosind populare 11CT, trage cu precizie o mai rafinat diamant pictura.

3. Mai mult de 470 de culori, crearea de frumoase și efecte vizuale realiste.

4. Special talpă de cauciuc este folosit pentru a absorbi puternic de diamant pentru a asigura broderie strălucește pentru o lungă perioadă de timp.

5. Design-intim de full-lățime de imprimare color și partiție inlay este mai convenabil de a opera.

Servicii

1. După ce plasați o plată de succes, ne va livra produsele în termen de 3-5 zile.Marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în termen de 10-50 de zile lucrătoare.Atunci când bunurile sunt trimise, vom plăti o atenție aproape de informațiile de logistică de comanda.(În cazuri rare, ordine poate fi amânată din cauza vremii nefavorabile sau a sistemului de întârzieri)

2.Toate produsele comercializate de noi se supună riguros control de calitate,Dacă veți găsi orice probleme de calitate (non-daune umane), atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom rezolva problema pentru tine în prima dată.

3.Diamantele noastre de pictura sunt disponibile în rotund și pătrat diamante,Fiecare diamant pictura are mai mult de 30% diamante.Dacă ați găsit un diamant lipsește, vă vom trimite un diamant gratuit. (Primul gratuit, al doilea timp, cumpărătorul trebuie să plătească navlu)

4.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom rezolva problema pentru tine în prima dată.

Etichete: disney stitch, diamant broderie japonia, nu, diamond stitch, musulman, diamant vopsea, Disney, 5d diamant vopsea, 5d diamant, 5d diamant arta burghiu plin.

Decor de crăciun daimond tabloul complet 5d diamant arta rundă completă
5d Diamant Pictura Desene animate daimond pictura festival
Setați Tipul Da
diamant tablou magic decor acasă lucrate manual cu vopsea
Stil Stil American
Origine NC(de Origine)
Numărul de Culori 1-30
Material Rășină
Tip de en-Gros No
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Forma Single
diamant pictura decor diamond painting art
Cadru No
Forma De Diamant Pătrat
Utilizarea Picturi
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
5d-diamant-pictura cu acul punto de cruz diamante
Zona Lipirea Plin
Model Tip Desene animate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Burghiu plin de Diy goblen Kit 5D Diamant Pictura Noaptea de Halloween Diamant Broderie Castelul Umbra Mozaic de Arta de Perete Decor Q46

Burghiu plin de Diy goblen Kit 5D Diamant Pictura Noaptea de Halloween Diamant Broderie Castelul Umbra Mozaic de Arta de Perete Decor Q46

Produse similare

Compara