Noi 2021 Desene Animate Cu Sclipici Împinge Bubble Senzoriale Jucărie Autism Anti Stres Silicon Jucărie Are Nevoie Împinge Eliberare De Stres Jucărie

Produs nou

In stoc

5.58lei

Adauga la lista dorintelor

Desene Animate Cu Sclipici Push Rainbow Bubble Senzoriale Frământa Autism Nevoie Specială De Relief Anxietate Copii Adulți Desktop Anti Stres Pandantiv Jucărie

Caracteristică:

1. Regulile de joc sunt simple și ușor de înțeles, copiii și persoanele în vârstă pot juca, de asemenea, este o familie foarte bună părinte-copil jucărie interactiv joc.

2. De dimensiuni mici, poate fi stors și a tras fără deformare, ușor de depozitat, usor de transportat.

3. Creierul raționament logic, oral aritmetică și aritmetica mentală, numere pare si impare, planificarea generală și de alte abilități pentru a preveni degenerarea creierului.

4. Atunci când apăsați butonul de bule, bule va face o ușoară pocnitură, apoi rotiți-l și începe din nou.

5. Realizate din materiale ecologice, și pot fi refolosite și curățate la nesfârșit.

6. Culori luminoase si forme, există un dulce sunet atunci când apăsați butonul de bule (rețineți că sunetul va fi mai mică datorită procesului de producție, pe de o parte), dar va face cu siguranta copilul dumneavoastră să se simtă mulțumit.

7. Utilizare multifunctionala, poate fi folosit ca o jucărie sau ca un ceai coaster, un cadou ideal pentru prietenii tai.

8. Pandantivul poate fi agățată pe ghiozdane, brelocuri, etc. Este, de asemenea, un decor bun. (Pandantiv de plată se aplică, să acorde o atenție pentru a șterge și modifica)

Descriere:

1. Acest lucru împinge balon de jucărie este un mare senzoriale jucărie, aveți posibilitatea să apăsați-l din nou și din nou pentru a o ridica up.By repeta o singură acțiune pentru a ajuta copii și adulți într-o stare de stres sau anxietate calma și de aerisire lor de stres, aceste jucarii sunt foarte potrivite pentru birouri, case, biserici, biblioteci, stații de educație specială săli de clasă, camere de fizioterapie și senzoriale camere, și de călătorie.

Vă puteți bucura de distracție oricând și oriunde: nu accesorii nu sunt ușor să-și piardă, de dimensiuni mici, durabil, vă puteți bucura de joc cu tine sau invita-ti prietenii la un rapid joc de creier, indiferent unde vă aflați, vă puteți bucura de distracție de joc.

2. Când de curățare, doar se spală în chiuvetă și aer uscat.

Notă Specială:

Acest model vine cu sclipici, este normal pentru un pic de pudră de a cădea de pe suprafața de la început.

Reguli de bază:

Fiecare jucător are pe rând să apăsați orice număr de bule de butoane în orice rând,

(Indicație: Dacă apăsați mai multe bule de butoane, acestea trebuie să fie conectat.) Adversarul poate, de asemenea, apăsați bubble butoane care nu au fost apăsat în acest rând/alte rânduri.

Jucătorul care a apăsat ultima bula butonul este ratat.

Rândul său, de peste joc pentru a începe următoarea rundă imediat.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Curcubeu

Stil: Mare Stea/Stea În Cinci Colțuri/Duck/Apple

Dimensiuni:

O: Stea de Mare: 14.5*14.5*1.5 cm

B: Cinci Stele a Subliniat: 16*16*1.5 cm

C: Rață: 14.6*13*1.5 cm

D: Apple: 12.5*12.5*1.5 cm

Cantitate: 1 buc

Varsta potrivita: peste 3 ani

Mulțimea: Potrivit pentru copii, vârstnici și persoane cu stres.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

3. Vă rugăm să înțelegeți că culoarea de distribuție de diferite loturi în mod inevitabil va fi ușor diferite pentru tie-dye și curcubeu modele din cauza manuală culoare amestecare.

1 X Împinge Balon De Jucărie

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid. 3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore. 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse. 5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Etichete: jucarie pentru copii, silent frământa jucărie, spinner sârmă, antistres pop, mare lollipop, sclipici jucărie, 2 pop frământa, de pluș, sclipici noroi, senzoriale jucărie.

Cantitatea 1 buc
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model împinge balon de jucărie
Varsta potrivita peste 3 ani
Avertizare În condiții de siguranță
Material Silicon
Varsta Recomanda 7-12y, 4-6y, 12+y
Culoare Curcubeu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Noi 2021 Desene Animate Cu Sclipici Împinge Bubble Senzoriale Jucărie Autism Anti Stres Silicon Jucărie Are Nevoie Împinge Eliberare De Stres Jucărie

Noi 2021 Desene Animate Cu Sclipici Împinge Bubble Senzoriale Jucărie Autism Anti Stres Silicon Jucărie Are Nevoie Împinge Eliberare De Stres Jucărie

Produse similare

Compara