Cadou Fata Sutien Teen Top de Cultură Lenjerie Vesta Racerback Pubertate Sport Sutiene de Formare Scrisoare de Streetwear Tub de Top de Anul Nou 7-14Y 10 9

Produs nou

In stoc

10.16lei

Adauga la lista dorintelor

Fata Sutien Lenjerie Vesta Racerback de Formare Sport, Sutiene Scrisoare de Streetwear Tub de Top Straturi Teen Top de Cultură Pubertate 7-14Y 10 9 Lenjerie 12 11 13

Caracteristici :

100% de brand nou și de înaltă calitate

Low cut scoop decolteu, de culoare solidă, litere tipărite, racerback pull-on stil, dublu stratificat, 6 culori opționale, fără sudură.

Sârmă gratuit și nu este căptușit de design pentru un confortabil se potrivesc toate ziua de lungă, ușor să se adapteze la mediul de crestere, optimizarea etanșeitate.

Lățime bandă de jos nu se rostogolească sau să sape, confort larg curele sta în loc, pull-on de formare design de sutien, sutien perfect pentru o tânără fată.

Fabricat din bumbac de înaltă calitate material, moale, elastic, usor, tesatura respirabil oferă confort excepțional și durabilitate.

Aceste tânără de formare sutiene arata ca un rezervor de top sub topuri, așa că o fetiță poate începe să se simtă acoperite fără a avea nevoie de sprijin.

Perfect sutien pentru stratificarea în îmbrăcăminte, școală, sport, cursuri de dans, și în jurul casei.Un minunat cadou la alegere pentru fiica ta.

1 bralette numai, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Caietul de sarcini:

Material: Bumbac

Culoare: Alb, Negru

Tip Suport: Sârmă Gratuit

Cu Pad: Nu

Dimensiune:Unul Mărime mai mic Bust:62 cm-80cm(24.4 inch-31.49 inch) Greutate:30 kg-50 kg Varsta Recomandata:8-14year

Cantitate: 1 buc

Cald prompt:

1.Oameni din asia dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât cele Europene și Americane.

2.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung.

3.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda.

4.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!

Pachetul include:

1 x Bralette(fără pachetul de vânzare cu amănuntul, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Etichete: sutien teen, copii lenjerie de corp, rezervor de top pentru femei, top, costum de baie tineri, sutien pentru adolescente, 44 f dimensiunea sutien, tineri lenjerie intima, omul sutien, saltea yoga.

Model Tip Solid
Tip De Element Sutiene De Formare
Numărul De Model Fata sutien teen
Gen Fete
Numele Departamentului Copii
Origine NC(de Origine)
Sezon Patru Sezoane
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Material BUMBAC
Intervalul De Vârstă 7-12y, 12+y

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Cadou Fata Sutien Teen Top de Cultură Lenjerie Vesta Racerback Pubertate Sport Sutiene de Formare Scrisoare de Streetwear Tub de Top de Anul Nou 7-14Y 10 9

Cadou Fata Sutien Teen Top de Cultură Lenjerie Vesta Racerback Pubertate Sport Sutiene de Formare Scrisoare de Streetwear Tub de Top de Anul Nou 7-14Y 10 9

Produse similare

Compara