Makartt 500pcs Stiletto Sfaturi de Unghii Naturale Jumătate Clar Acoperi Unghii False Acril Apăsați Pe Unghii 10 Dimensiuni Pentru DIY Salon de Unghii de Arta

Produs nou

In stoc

33.69lei

Adauga la lista dorintelor

Despre produsele

★De înaltă Calitate Material - Makartt Sfaturi de Unghii sunt realizate cu material acrilic de înaltă calitate, care este gros și suficient de robust pentru a rezista cam 2-3 saptamani.Ce e mai mult, acrilic este un fel de verde mediu prietenos material, oferindu-vă o în condiții de siguranță și confortabil de unghii face experiența.Perfect pentru poli gel de unghii dual forme.

★Acoperire completă și Jumătate înveliș de Design - Makartt Unghiile sunt proiectate cu clare și culori naturale .Usor de fișier, vopsea, și se aplică.După ce a pictat cu lipici sau decorate cu decoratiuni colorate, ele arata foarte natural și frumos, care deține culoare fără separarea sau dungi, face sfaturi magice și elegant.

★Dimensiuni variate - Makartt 500pcs unghii artificiale sfaturi oferă 10 dimensiuni diferite, cu 50 de cuie de fiecare dimensiune care se potrivesc cu cele mai multe degete, care este numerotat de la 0 la 9, astfel încât acestea sunt ușor pentru a urmări, și convenabil de a alege dimensiunea potrivită care se potrivește fiecare deget.

★Perfect Lungime - Makartt Unghiile False sunt durabile cu lungimea perfectă.Aveți opțiunea de a le purta lungi sau le-clip scurt, ușor să tăiați și să le depună la orice lungime și formă.

★Aplicații practice - Makartt complet acoperi unghiile vine cu aplicații practice.Ele sunt mari pentru ambele unghii profesionale de specialitate sau nail art elev, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, minunat cadou pentru sotia ta, prietena, mama sau surorile și perfect lua parte la petrecere, dating si nunta ect.

Aplicație:

Cum să aplicați lipici pe Unghii:

1. Dosar părți și zona de cuticula pentru o potrivire exactă cu 240 grit pilă de unghii;

2. Curat unghii naturale cu lac de unghii remover;

3. Alege dimensiunea corectă unghii artificiale pentru fiecare deget și se aplică lipici pentru unghii artificiale;

4. Pornind de la cuticula, apăsați pe și mențineți apăsat timp de 5 secunde, te rog, nu lasa bule de aer pe unghii artificiale și naturale;

5. Taie perfect stil de unghii cu Makartt unghiera;

6. Termina.După lipire pe unghii, care va dura aproximativ 5 secunde să se usuce, vă rugăm să păstrați unghiile se usuce cel puțin o oră, deși cleiuri este rezistent la apă, și să încerce să aibă grijă atunci când faci muncă manuală.

Etichete: makartt nail, arta unghiilor, makartt polygel, 500 unghiilor sfat, cui de sicriu sfat, balerina unghiilor sfat, Sfat, clar unghii false, polygel, albastru polygel.

Tip Jumătate Sfaturi De Unghii
Origine NC(de Origine)
Cerere Degetul
Culoare Transparent, Naturale,
Numărul De Model A0136
Tip De Element Unghii False
Material Acril
Unghii Lățime False, Nail Art Sfaturi
Cantitatea 500 BUC
Lungimea Unghiilor 3.6 cm
dimensiune Stiletto False Nail Tips, 10 sizes
Forma Unghiile Stiletto
Nume De Brand Makartt

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Makartt 500pcs Stiletto Sfaturi de Unghii Naturale Jumătate Clar Acoperi Unghii False Acril Apăsați Pe Unghii 10 Dimensiuni Pentru DIY Salon de Unghii de Arta

Makartt 500pcs Stiletto Sfaturi de Unghii Naturale Jumătate Clar Acoperi Unghii False Acril Apăsați Pe Unghii 10 Dimensiuni Pentru DIY Salon de Unghii de Arta

Produse similare

Compara