Stil European Pinguin de Aur Decorare Cadou de Familie TV Cabinet de Creație Ceramică Artizanat Acasă Decorare Accesorii Moderne

Produs nou

In stoc

69.74lei

Adauga la lista dorintelor

(1) prețul de mărfuri, cu peste 400 de loturi (lot mixt de 4 bucati) nu include transportul si taxele. Magazin implicite pentru Yuantong Express, care poate trimite Zhongtong Express, acceptă trimiterea de SF Express pentru a colecta, și nu acceptă identificarea express.

(2) Despre dimensiunea: toate produsele noastre sunt manuale de măsurare, în mod inevitabil, va exista o ușoară eroare, vom încerca să controleze eroare în termen de 1-3CM, vă rugăm să înțelegeți.

(3))despre diferenta de culoare:toate produsele noastre imagini și detalii ale figurii sunt șanse,dar din cauza la lumina problemă sau a ecranului de computer diferit,pot exista unele diferențe de culoare,pur fenomen normal. Meserii va fi din cauza producția de loturi diferite, au ceva diferenta de culoare,pentru să prevaleze într-un fel,sper că prietenii mei înțeleg,vă mulțumim pentru cooperare!

(4) Despre defecte: cele mai multe dintre noastre de artizanat sunt realizate manual, care pot fi la fel de impecabil ca produse mecanice. Prin urmare, nu putem exclude ușoară trachoma și defecte în produsele individuale. Acest lucru este, de asemenea, caracteristica de obiecte de artizanat. Acordă mai multă atenție la sensul de design și măiestria fiecărui articol. Înainte de a livra produsele la tine, am calitate specială personalul de inspecție pentru a inspecta și de a distribui bunuri pentru a asigura perfecțiunea produselor. Dacă mai aveți nelămuriri despre acest lucru sau nu pot tolera nici cea mai mică defect, vă rugăm să plasați comanda cu atenție! Suntem mai dispuși să împărtășească bucuria de a le avea cu cei care știu cum să aprecieze retro meserii și au calitate!

(5) Daune: Am făcut cele mai bune noastre în ambalajul produsului, și singura companie colaborează cu reputate companii de logistică pentru a asigura transportul în siguranță al mărfurilor. În cazul în care produsul este deteriorat și nu poate fi reparat, vă rugăm să ia mai mult de 2 deteriorat poze la serviciul nostru pentru clienți pentru confirmare în termen de 48 de ore. După confirmarea de primire pentru mai mult de trei zile, nu după-vânzare. De vânzări en-gros sunt la un nivel scăzut de profit, în cazul produselor fragile sunt deteriorate în tranzit, ambele părți va suporta jumătate din ei (probabilitatea de deteriorare este extrem de mic). Vă rugăm să verificați cantitatea și calitatea de copil în termen de trei zile de la primirea mărfurilor. Dacă nu există nici o problemă, feedback-ul de la serviciul clienți la timp. Dacă nu este prea târziu, acesta va fi considerat ca bunurile primite.

Etichete: decor vaza, decor retro, ochelari de soare, pentru cal, tag dream catcher, decorare camera accesorii vintage, din lemn, king kong tricou, personalizare auto accesorii, calculator personal accesorii.

Stil stil nordic
Ambalare Ambalaje din Carton
Material Email Ceramic Si, Portelan alb
Metoda De Producție Semi-manuală, semi-mecanic
Număr produs Ceramica pinguini
Origine NC(de Origine)
Agățat forma Masă
Este Dispozitiv Inteligent No
Suprafața proces lustruire
Tip De Material Portelan
Prelucrare de personalizare Da,
Modelare Animale
Categorie Animale
Model Decorativ Alte
Tema Animale
dimensiune Sections A, B, C

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Stil European Pinguin de Aur Decorare Cadou de Familie TV Cabinet de Creație Ceramică Artizanat Acasă Decorare Accesorii Moderne

Stil European Pinguin de Aur Decorare Cadou de Familie TV Cabinet de Creație Ceramică Artizanat Acasă Decorare Accesorii Moderne

Produse similare

Compara