Ceas Digital inteligent Brățară M4 pentru Barbati Femei cu Monitorizarea ritmului Cardiac Funcționare Pedometru Contor de Calorii de Sănătate Sport Tracker

Produs nou

In stoc

36.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

0.96 în culoare ecran, clar pentru a vedea chiar și în lumina soarelui, monitoriza informatii sportive, la toate ori, IP67 rezistent la apa, te poți spăla pe mâini atunci când porți sau să poarte în ploaie, dar e mai bine să nu-l poarte la înot.

Specificatii: Culoare: albastru, negru, roșu (opțional) Bluetooth: 4.0 dimensiune Ecran: 0.96 într-Baterie: 3.7 V, 90mAh Teoretice standy timp: 10 zile Teoretică timp de lucru: aproximativ o săptămână rezistent la apa: IP67 Pachet greutate: 50g

Caracteristici:

Mare sensibil atins ecranul, se pot realiza diverse operații, conținutul de informații, pas, calorii, distanta, vreme, ritmul cardiac și alte funcții pentru a vizualiza rapid, deschizând astfel viață inteligentă.

Fabricat din elastomer termoplastic, este mult mai confortabil de purtat, la două rânduri de proiectare, permite să-și exercite, fără a cădea.

Înregistrarea hearrt rata este frumos pentru a cunoaște sănătatea ta și de a exercita statutul, folosind reflexia.Fotoelectric semnal principiul de detectare înregistrări rata de inima ta, 24 de ore de detectare continuă rata de inima ta.

Înregistra automat numărul de pas, arde calorii.

Puteți alege programul de exercitii care ti se potriveste ritmul de viata, Nimic nu este mai mult de transpirație după exercițiu.Transpirație poate te relaxa, stick să-și exercite, și fă-te un auto mai frumos.

Bratara detectează automat somn și generează un raport de somn.

Cu IP67 rezistent la apa de performanță, ploaie, apă medii complet neînfricat, să vă bucurați de distracție de viață.

Atunci când vă uitați la timp, bratara va vibra ușor, evaluat să te ridici și să te trezești.

Pachetul Inclus:

1* brățară inteligent

1* cablu de încărcare

1* manual de utilizare

Feedback-ul 1.Ne bazăm pe 9gaguri.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și dispute,vom răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.Shippment 1.Va vom trimite pachetul în termen de 12 de ore de la plată.Și în funcție de țara dumneavoastră, pentru a alege cele mai bune de transport. 2.Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător.

Etichete: smartwatch, ary ceasuri, acasă inteligent, aliang mens watch, airsoft m4, ceas inteligent femeie, bărbați ceas smael, bărbați ceas, smarwatch, inteligent smartwatch ceas.

Diametru Cadran 41mm
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Funcția consumul de calorii, exercițiu distanță
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Ceasuri De Mana Digitale
Certificare CE
Bluetooth connection Camera de la distanță
Dispozitiv Portabil Inteligent Pedometru Smart Band
Cazul Formei Rectangle
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Limba De Sprijin Suport Pentru Mai Multe Limbi
Trupa Lungime 25.6 cm
Bratara Fitness Monitor de presiune sanguina
Sistem Compatibil For Android 4.3 or IOS8.0 or higher mobile phones
Incuietoare Tip Incuietoare Ascunse
Stil Sport
Carcasa Din Material Plastic
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Mișcarea Digital
Ecran de afișare 0.96 inch IPS ecran color display
Culoare negru, Albastru, Roșu, violet, cyan, Orange, Galben
Lățime De Bandă 19mm
Nume De Brand vaiquela
Sănătate, Sport Tracker Dinamic Monitor De Ritm Cardiac
Curea Material curea silicon
Trupa Tip De Material Silicon
rezistent la apa IP67 rezistent la apa
Numărul De Model M4 Smart Band
Caz Grosime 12mm
Bluetooth Smart Reminder Memento apel și mesaj memento
Caracteristică Oprire Ceas, Rezistent La Șocuri, LED Display, Rezistent La Apă, Alarma, Afișare Săptămână

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Ceas Digital inteligent Brățară M4 pentru Barbati Femei cu Monitorizarea ritmului Cardiac Funcționare Pedometru Contor de Calorii de Sănătate Sport Tracker

Ceas Digital inteligent Brățară M4 pentru Barbati Femei cu Monitorizarea ritmului Cardiac Funcționare Pedometru Contor de Calorii de Sănătate Sport Tracker

Produse similare

Compara