G200 Cască Ureche Deschisă Wireless Sport Căști Fără Fir 5.1 Impermeabil Sweatproof Conducție Osoasă Cască Setul Cu Cască

Produs nou

In stoc

26.69lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1.Angajat de tehnologie conducție osoasă, ciclism cască va livra audio prin pometi.Ai putea bucura de minunata muzica e stereo surround de performanță.

2.Acest set de căști fără fir este foarte confortabil de purtat cu design copleșitoare chiar și în mult timp folosind.Ultra-corpul de lumina nu aduce nici un stres la ureche.Felexible aliaj de titan curbat sprijină 360 de grade de îndoire fără deformare.

3.Deoarece această căști pentru alergat nu sigiliu în jurul sau chiar atinge canalul urechii, se permite de a asculta muzică și conștienți de surroudings.Design-ul Ergonomic asigură mai stabil poartă care să nu afecteze circulația în timpul sport.

Descriere:

Încărcare completă a acestor funcționare căști fără fir suport pentru 10 ore de joc continuu.Volueme este reglabil atunci când este de lucru.Încărcare ușoară metodă care doar prin USB.

Caietul de sarcini:

Wireless distanta: 10M

Difuzor Tip: Tehnologie Conducție Osoasă Difuzor

Frecventa:20Hz-20kHz

Microfon Sensibilitate:-42db

Fără Fir Versiune: V5.1

Timp de redare: 4 ore

timp de convorbire: 5 ore

Căști timp de incarcare: 1.5 ore

Timp de așteptare: 5 zile

Culoare: negru

Pachetul Inclus:

1 x Căști

1 x Manual

1 x Cablu de Încărcare

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: impedanta de 200 de căști, casti dt 200, conducție osoasă de formare impermeabil, bluetooth conducție osoasă căști aer, bose conducție osoasă căști, căști cu conducție osoasă rezistent la apa, tws conducție osoasă căști, conducție osoasă căști impermeabil, căști 200 uk, aikswe conducție osoasă căști.

Versiune Bluetooth 5.1
Buton De Control Da
Vocalism Principiu Conducție Osoasă
Certificare CE
Sensibilitatea -42db
Cu Microfon Da
Tip Wireless bluetooth
Control Al Volumului Da
Numărul De Model Nici unul
Activă A Zgomotului De Fond No
Codecs Nici unul
Răspuns În Frecvență Gama -Hz
Nume De Brand broadlink
Stil Cârlig Ureche
Funcția Pentru Telefon Mobil, Monitor Pentru Căști, Pentru Internet, Bar, Copii Căști, Căști HiFi, pentru un Joc Video, Sport, Comune Pentru Căști
Comunicare Wireless
Origine NC(de Origine)
Este wireless Da
rezistent la apa No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

G200 Cască Ureche Deschisă Wireless Sport Căști Fără Fir 5.1 Impermeabil Sweatproof Conducție Osoasă Cască Setul Cu Cască

G200 Cască Ureche Deschisă Wireless Sport Căști Fără Fir 5.1 Impermeabil Sweatproof Conducție Osoasă Cască Setul Cu Cască

Produse similare

Compara