Stilul Boem De Pat Set Geometrie Plapuma&Perna Singur Twin Regina King Size, Textile Acasă

Produs nou

In stoc

81.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere Produs

Caracteristică 100% de brand nou și de înaltă calitate.Material: Poliester Culoare: Așa Cum Se Arată Pachetul Inclus: 1set(1/2 buc fata de perna & 1 buc capac plapuma) Note: 1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, vă rugăm să permiteți un mărimea abaterii.Datorită diferite de setările monitorului, o abatere de culoare pot fi diferite, vă mulțumesc pentru înțelegere. 2. Datorită transport pe distanțe lungi, lenjerie de pat kit-ul poate fi un pic șifonată, ceea ce este normal. 3. Nu se înmoaie în apă caldă la temperatura corectă de mai jos 35 de grade Celsius.

FAQ

1. Ce accesorii are plapuma contin? :Include acoperirea duvet și două fețe de pernă 2. Care este principalul material de acoperire plapuma? : Acest produs este 100% natural spălat bumbac, piele naturală-friendly, nu este ușor să alergii 3. Produsul va avea un miros neplăcut? : Produs folosește naturale din bumbac, are un miros proaspăt, fără miros specific 4. Va produse de alte culori se estompeze? : Produs adoptă cele mai avansate procesul de vopsire și nu va dispărea în timpul utilizării normale și spălare 5. Cum să păstrați cald produs? :Produsul este fabricat din 100% bumbac natural, care nu numai că asigură respirabilitate excelenta, dar, de asemenea, vă ține de cald pentru o lungă perioadă de timp 6. Este un produs ecologic? :Da, produsul utilizează organice naturale de bumbac pur materiale ecologice, care nu va provoca poluarea mediului și daune

Etichete: boem plapuma, simbolul set de lenjerie de pat, întruchipat set de lenjerie de pat, acoperi plapuma regina, adult carpetă acopere, estetic capacul de pat, twin xl boho set de lenjerie de pat, twin xl camo bedding set, plapuma pat, set de pat.

Greutate 0.9kg-1.5kg
Numărul De Model BDT0024
Technics TIPĂRITE
Material Poliester
Clasa Clasa A
Stil Dunga
Tesatura Conta 40, Necunoscut
Model Tip Geometrice
Numărul De Thread 100TC, Necunoscut
Utilizarea Acasă
Origine NC(de Origine)
Grupa De Vârstă Adulți/copii
Model TIPĂRITE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Stilul Boem De Pat Set Geometrie Plapuma&Perna Singur Twin Regina King Size, Textile Acasă

Stilul Boem De Pat Set Geometrie Plapuma&Perna Singur Twin Regina King Size, Textile Acasă

Produse similare

Compara