Non-Alunecare de Metal Bisturiu, Cuțit Instrumente Kit Cutter Gravură Ambarcațiuni Cutite + 40 buc Lame Telefon Mobil PCB DIY Reparatii Scule de Mana

Produs nou

In stoc

7.58lei

Adauga la lista dorintelor

Non-Alunecare de Metal Bisturiu, Cuțit Instrumente Kit Cutter Gravură Ambarcațiuni cutite + 40 buc Lame Telefon Mobil PCB DIY Reparatii Scule de Mana

Caracteristici:

*100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

*40 de Lame Înlocuibile: 40 lame înlocuibile, care poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, iar lamele sunt toate ambalate în sticle mici pentru depozitare ușoară.

*Robust Material: Realizate din materiale de înaltă calitate, lama este ascuțită, ușor de tăiat, durabil, nu este ușor de rugină și rupe.

*Excelent Valoros Set de lame: Lumină-greutate mânere de metal arte lama cu textura reduce eficient oboseala mâinii nivel și oferă o mai constantă prindere atunci când folosind-o.

*Aplicarea pe scară largă: blade set este mult mai potrivit.De exemplu tăiere lemn, carton, hârtie, plastic, pânză, piele și spumă bord meserii.Lama este foarte ascutita, vă rugăm să fiți atenți atunci când utilizați-l și înlocuiți lama.

Caietul de sarcini:

Tip: Multi-lamă

Material Lamă: Oțel Inoxidabil

Material Mâner: Oțel Inoxidabil

Culoare:ca imagine

Conținutul Pachetului:

1buc Ascuțite Sculptură lame

40 Lame Înlocuibile

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Aliaj de aluminiu mâner cu design anti-alunecare, confortabil de prindere;

*SK-5 din aliaj de oțel de scule de tăiere, ascuțite și durată lungă de viață;

*Poate fi folosit pentru sticlă autocolant de curățare, tăiere hârtie, folie de plastic, textile, sculptură în lemn, artizanat, telefon mobil utilizare de film, acasa, DIY, etc., cu o gamă largă de aplicații;

*Din plastic suport pentru pix este realizat din ABS, material de inginerie, care este confortabil pentru mână și taie fără efort, fără alunecare.

*Domeniul de aplicare: modelul face, cârlig de tăiere, de tăiere hârtie, film de telefon mobil de tăiere

Caietul de sarcini:

Nume: Sculptură Pen Cutter Set

Include: Gravura Pen Cutter+ 6*Freze

Categorie: Utilități Cutter, Sculptură Pen Cutter

Material: 45 # Oțel

Lungime totală: 140mm(Aprox.)

Coadă Diametru: 8mm(Aprox.)

Opțional Coadă: Aliaj de Aluminiu, Plastic Negru, din Plastic Portocaliu, din Plastic Alb, de Plastic Albastru(Ca în imagini)

Cutter Schimba Metoda: Rotativ

Conținutul Pachetului:

7pcs/Set Instrumente Sculptură

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Cum fac rost de cupoane sau reduceri?

Puteți obține cupoane și reduceri în mai multe moduri diferite:

1. Pe pagina de produs

Vă rugăm să mergeți la pagina de Promovare Magazin.

Lângă vânzător discount, puteți găsi selectați cupoane și vânzător de cupoane (în secțiunea roșie).Faceți clic pe cupon pentru a obține și amintiți-vă să-l folosească atunci când plasați comanda.

2. Urmați Magazinul nostru, Practic, magazinul nostru produse au ventilator de reduceri, pentru a primi și amintiți-vă să-l folosească atunci când plasați comanda.

3.Reduceri mai mari de pe mobil.

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 1-7 zile lucratoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă scopul nu a primit în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema:

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât litigiu, problema va fi sovled bine.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru(cu Excepția week-end și de sărbători)

Va vom raspunde lăsat mesaje în curând, apreciez amabilitatea de așteptare și înțelegere.

Returnare Și Rambursare

Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate sau a fost deteriorat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și să împărtășească video cu noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele.

Dacă nu primiți elementul după protecție timp ,vom retrimite sau de restituire pentru tine

Noi credem că putem oferi cele mai bune servicii și de a proteja beneficiul dumneavoastră de bine.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Credem că problema poate fi rezolvată ei bine, după ce ne comunica~Vom face noastre cele mai bune pentru tine.

Etichete: yz450f de direcție.

Origine NC(de Origine)
Tip Multi Cuțit
Numărul De Model 6Types
Materialul Lama Oțel
Nume De Brand ALTUL
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Material Mâner Din Oțel Inoxidabil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Non-Alunecare de Metal Bisturiu, Cuțit Instrumente Kit Cutter Gravură Ambarcațiuni Cutite + 40 buc Lame Telefon Mobil PCB DIY Reparatii Scule de Mana

Non-Alunecare de Metal Bisturiu, Cuțit Instrumente Kit Cutter Gravură Ambarcațiuni Cutite + 40 buc Lame Telefon Mobil PCB DIY Reparatii Scule de Mana

Produse similare

Compara