Swiss dantela tesatura 2021 cele mai recente Nigerian broderie dantelă Africane tesatura de bumbac Elvețian voile dantela Dubai stil de 2,5 Metri LPL20113-1

Produs nou

In stoc

103.85lei

Adauga la lista dorintelor

9254245773857914

92542457738404

925

9254245773833000 Bine Ati Venit La Lucy Lace Magazin

Toate produsele fotografii reale

Descriere produs: Stare: nou și unworn Lățime: 50"/51" Design: design din Africa Material: Swiss voile dantela cu pietre Greutate: aproximativ 0,6 kg/2.5 metri de Ambalare:2.5 metri/polybag

Dimensiune: 2.5 metri în lungime per bucata

Fotografie De Produs

Q&A

Q 1 : Ce mod de transport maritim?

Vom alege metoda de livrare care credem că este cel mai potrivit.De exemplu, DHL, FEDEX, UPS, S. F. Express,linie Dedicată.dacă este o distanță adresa, rapid express nu are serviciu, vom alege China Post livrare

Q 2 : Cât timp pot să-mi iau marfa de la vânzător nava?

În mod normal, durează aproximativ 7-13 afaceri d zile pentru a ajunge prin DHL, Și aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge, prin e-Pachete sau China Post Air Mail.NU putem controla posibilele întârzieri cauzate de servicii poștale sau neprevăzute de condițiile meteorologice.

Q 3 :Cât despre cantitatea minima pentru comanda?

De 2,5 metri ,pentru o singură culoare.

Q 4 :de ce apar ocazional culoare nepotrivire?

Diferenta de culoare poate fi provocat de unele re ason s, cum ar fi lumina de fundal sau de culoare reflectare a monitoriza, și așa mai departe.Oricum vom face tot posibilul pentru a evita.Sper că ați înțeles și cooperare.Vă mulțumesc foarte mult.

Q 5 :de Ce am primit produsul lungime mai mică decât descriere tion?

Produsul nostru sunt nevoie de a vopsi sau de imprimare, în scopul de a asigura sănătatea ta asta este nu ne într-o temperatură ridicată a procesului ,temperatura ridicată va face tesatura de contracție, astfel încât materialul este mai scurt reale, dar nu vă faceți griji, ne vom strădui să mi-mprove procesul de producție.

Servicii

Am accepta cu Amănuntul, en-Gros, Amestecat ordine și Picătură Navă.Oferim discount de mare pentru comerțul cu ridicata și mixte de ordine.Ne puteți contacta pentru orice întrebare, este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore.

TAX&DATORIA

I n cele mai multe timp, cumpărătorul n fed nu plătească vamă.Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa.Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțelegi această situație.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Feedback-ul

Suntem un magazin on-line, feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru noi.Dacă sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea 5 stele și feedback-ul activ,vom face mai bine.Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, este foarte amabil să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a părăsi un feedback negativ.Noi credem că există o soluție rezonabilă.Multumesc mult!!!Au o frumoasă zi de Cumpărături!

Atenție : vă Rugăm să lăsați numele complet al destinatarului și complete și corecte informații adresa din comanda.Completă și adresa corectă de informații este foarte important, în caz contrar coletul nu poate fi livrat.Dacă livrare colete eșuează din cauza unei adrese incorecte, cumpărătorul va suporta pierderea.Vă mulțumim pentru înțelegere !

Etichete: imprimare africa de tesatura, țesătură coton, set roșu, african dantela, Dantela, menta aplicatiile de dantela, swiss țesături dantelă, african tesatura dantelă, hoh dantela tesatura elvețian, tesatura dantela.

Technics Brodate
Tesatura Tip Voile, swiss voile tesatura dantela cu pietre
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model LPL20113-1
Greutate About 0.5 kilos
Decor dantela din bumbac
dimensiune 2.5 yards in length
Culoare royal albastru/monofazate rosu/roz/galben/negru/alb/rosu/mov/auriu/verde
Locul de Origine Guangzhou din China
Material Poliester / Bumbac
Moq 2.5 curte
Caracteristică Eco-Friendly, Solubil În Apă
Utilizarea Femei, Rochii de moda, Rochie, HAINE, petrecere, Nunta, mireasa
Transport Gratuit Da
Lățime 120cm-130cm, 51 inch

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Swiss dantela tesatura 2021 cele mai recente Nigerian broderie dantelă Africane tesatura de bumbac Elvețian voile dantela Dubai stil de 2,5 Metri LPL20113-1

Swiss dantela tesatura 2021 cele mai recente Nigerian broderie dantelă Africane tesatura de bumbac Elvețian voile dantela Dubai stil de 2,5 Metri LPL20113-1

Produse similare

Compara