3L Automate de Companie Distribuitor de Apă Inteligent de Încărcare USB Electric Mut Apă Pisică Câine Alimentator Catelus Fântână de Apă de Companie Bautor Castron

Produs nou

In stoc

118.58lei

Adauga la lista dorintelor

Bine ati venit magazin ta

Sprijinul dumneavoastră este cea mai mare motivația noastră.Toate produsele din acest magazin sunt vândute la prețul de rezervă și de calitate este garantat.Ne va da cu siguranta cea mai confortabilă experiență de cumpărături.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți și vom rezolva pentru tine.

Pachetul Inclus:

1 x Pet Fântână cu un singur Filtru

Caracteristici:

* 360° care circulă de filtrare, fiecare picătură este proaspăt și apă vie: cu circulă apă canal design, apa care curge este în contact cu elementul de filtrare, și care circulă de filtrare este mai suficient.

* Auto Power-off :pompa se va opri automat atunci când apa se scurge, pentru a proteja pompa de ardere care vă va elibera de griji cu privire la probleme de siguranță atunci când nu sunteți acasă.Și se va întoarce la funcționarea în mod automat după ce este conectat.

* 5V USB alimentare: Sigur și ecologic, potrivit pentru 5V USB interfață de încărcare, chiar dacă animalul este mușcat accidental, acesta nu va fi rănit de șoc electric.

* De stocare a apei în partea de sus: Ocazional mici pană de curent, nu mi-e frică, fereastra transparenta pentru observarea usoara a volumului de apă, se adaugă apă.

* 3L capacitate mare, veți avea nevoie doar pentru a umple cu apă o dată sau de două ori pe săptămână în loc de zi cu zi.

* Design separat pentru curățare ușoară și simplu.Găleată și stratul de sus sunt separate pentru curățarea fără trăgând linie, face curățarea mai ușoară.

Caietul de sarcini:

Element Nume: Pisica fântână de apă

Obiecte aplicabile: Câini și pisici

Material: ABS

Sursa de Alimentare: USB interfata

Capacitate Rezervor De Apă: 3.0 L

Culoare: Negru, Alb, Roz, Albastru

Înlocuirea filtrului este de 3L câine și pisică automate de apă potabilă fountain

Notă:

Înlocuirea filtrului de instrucțiuni:

1.Cartușe de filtrare se recomanda a fi schimbat la fiecare 30 de zile,Pentru a realiza o bună filtrare a rezultatelor.

2.Filtrul poate fi un pic de praf atunci când părăsește fabrica, ceea ce este normal.Noul filtru este recomandat pentru a fi utilizat după înmuiere în apă curată timp de 2 minute.

Dedicat filtru link: https://9gaguri.ro/item/1005002607191533.html

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: la distanță de companie alimentator camera, cat fountain water, bowl cat, automat pisica de apa fontain, hrana catel, led pisica fântână de apă, x dog water dispenser, fantana de companie, ceramica de companie fântâni, big pet water fountain.

Min Output 50g
Max De Ieșire 200g
Tip pisici
Sursa De Alimentare Baterie
Material Plastic
Setare Timp Da
Este Dispozitiv Inteligent Da
Origine NC(de Origine)
Display LCD No
Plug Type EU
Cu Distribuitor De Apă Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

3L Automate de Companie Distribuitor de Apă Inteligent de Încărcare USB Electric Mut Apă Pisică Câine Alimentator Catelus Fântână de Apă de Companie Bautor Castron

3L Automate de Companie Distribuitor de Apă Inteligent de Încărcare USB Electric Mut Apă Pisică Câine Alimentator Catelus Fântână de Apă de Companie Bautor Castron

Produse similare

Compara