Nordic Mare 3d Ceas de Perete Metalic Vintage Camera de zi Silent Shabby Chic 60CM Mecanism de Ceas Duvar Saati Industriale Decor SC542

Produs nou

In stoc

371.62lei

Adauga la lista dorintelor

Dimensiune: 60X60X5..5CM

Tip de exercițiu: Pow Patrula de circulație Tăcut Ceas

Transport: transport Gratuit

Mișcarea de calitate

De asigurare a calității

Servicii excelente post-vânzare de servicii

Livrare rapida in 24 de ore

Notă

1.Dacă aveți orice întrebări după cumpărare, vă rugăm să contactați-ne în timp, ne vom ocupa de problema pentru tine în prima dată.

Transport

1. Vom accepta Expres transport (DHL, FedEx,SF,UPS,etc.) și de transport maritim Standard(China post air mail, ePacket, 9gaguri.ro standard), si avem transport gratuit prin China post air mail pentru unele țări.Dacă aveți nevoie pentru a trimite prin curierat rapid sau aveți orice problemă cu metoda de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. Despre timpul de livrare, dacă alegeți China post pentru a trimite coletul, de obicei, petrecut despre 12-60 de zile de la transport, dar este în funcție de țara în care vă aflați.În acest timp, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica.Pentru că vamal problema, este normal ca uneori este nevoie de mai mult timp pentru a navei, sper să ai răbdare să aștepte, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Despre Service

1. De transport după ordinele, dacă aveți orice problemă cu transportul, vă rugăm să ne contactați în primul rând, noi va putem ajuta pentru a rezolva problema, în loc makeing litigiu sau de a părăsi o revizuire rău în mod direct.Dacă nu ați primi coletul mai mult de 60 de zile de transport maritim, putem oferi o rambursare sau gratuit retrimite la tine, dar amintiți-vă să ne contactați în primul rând.

Vă mulțumesc pentru încredere, ne dorim un cumpărături fericit.

Etichete: diy shabby chic decor, silicon vaza, ceas retro de perete, operațiunea de cuarț ceas de circulație, scris ponosit, baie ceas ventuza, 60cm ceas de perete de epocă, mare mecanism de ceas digital, china vaza, pentru angrenaje industriale ceas.

Tip dinamic Baterie
Este Dispozitiv Inteligent No
Combinație Separă
Nume De Brand SAFEBET
Tip de mișcare CUARȚ
Tip Ceasuri De Perete
Lungime 600mm
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Greutate 1650g
Numărul De Model European stil Retro-Roman Fier de Artă Circular Ceas de Perete Creative
Material Metal
Lățime 60cm
dimensiune 60x60cm
Model Încă de viață
Shell Material Metal
Origine NC(de Origine)
Cadran material Metal
Ceas De Perete Tip 25 mm Grosime Placa
Corpul Material Alte
Aplicabile De Plasament camera de zi
Stil Europa
Cererea de locuri de camera de zi, Birou, Studiu, dormitor
Diametru 60cm
Mișcarea electronice
Forma Singură Față
Caracteristică Home Hotel Living Înaltă calitate Villa Tăcut Ceas 2
Tip Display indicatorul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Nordic Mare 3d Ceas de Perete Metalic Vintage Camera de zi Silent Shabby Chic 60CM Mecanism de Ceas Duvar Saati Industriale Decor SC542

Nordic Mare 3d Ceas de Perete Metalic Vintage Camera de zi Silent Shabby Chic 60CM Mecanism de Ceas Duvar Saati Industriale Decor SC542

Produse similare

Compara