4buc/set Boxeri Barbati Boxeri Rece de sex Masculin Chilotei pantaloni Scurți pentru Bărbați Chiloți Sexy Costum Boxer Mare Elasticitate Mari Dimensiuni Mult Sport

Produs nou

In stoc

70.95lei

Adauga la lista dorintelor

Călduros Sfaturi:

1. Acest Dimensiunea Diagramă este numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare de mână de măsurare.

2. Nu sunt Sigur despre mărimea ta?Nu vă faceți griji, doar să ne anunțați inaltime, greutate, vom recomanda dimensiuni potrivite pentru tine.

3. Apreciem că, dacă ai putea permite o ușoară diferență de culoare, la fel de diferite calculatoare pot afișa diferite culori.

Vă rugăm să asigurați-vă că citiți marimi inainte de a cumpara, sau contactați serviciul clienți pentru a evita probleme inutile, vă Mulțumim pentru înțelegere.Bucurați-vă de cumpărături!

Despre transport:

Vom livra produsele în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Ne va trimite la stânga adresa, vă rog să o faceți, asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa dvs., vă rugăm să ne contactați.

Elementele vor fi livrate prin China post airmail; de obicei, durează 15-60 de zile în Statele Unite, Europa și în alte locații din întreaga lume.Unele țări pot ajunge în termen de 10 zile.Dacă doriți să alegeți propria linie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

Despre livrare:

Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Suntem 100% garanție de Satisfacție de toți clienții noștri.Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, va rugam sa nu ezitati in a contacta clientul nostru serivce echipa în termen de 7 zile de la primirea de bunuri.Noi vă va oferi o gratuit trimite sau de a reveni înapoi banii.Serviciul clienți este foarte important pentru noi.

Despre feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de producție, ne așteptăm la positice feedback-ul și 5 stele de vânzător detaliate de evaluare, Vom face același lucru pentru tine.

Dacă aveți orice problemă sau nu mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte de a lăsa alte feedback-ul, Vom răspunsul aproximativ 12 ore.

Sperăm că vă place să cumpere bunuri de la magazinul meu, și putem coopera unul cu celălalt, dragul meu prieten!

Sfaturi Cald:

Dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să contace noi, și putem oferi cel mai bun pret si transport.

Vă rugăm să vă pot oferi informații detaliate fi furnizate pentru a ne încerca să abordeze, cum ar fi codul poștal, telefon și numere de telefon mobil.

Având în vedere că diferența între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.ne asigurăm că același stil așa cum se arată în fotografii.

În cazul în care clientul este Federația rusă, vă rugăm să ne dea numele complet, altfel probabil că nu se poate obține bunuri.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

De ce ne alegeti pe noi:

Răspunsul anchetă în 8 ore, pentru livrare în 48 de ore

Profesionale om pentru a rezolva orice întrebări

Garanție de calitate, poti returna produsul, dacă există orice probleme de calitate, si va vom returna banii.

Noi avem propria noastră fabrică.avem un inventar mare!!!Va vom trimite la tine curând,Și pentru a vă oferi produse de calitate! ! !

Multumesc mult!!!

Etichete: boxer de mult om, boxer om, multe boxer mult, ciokicx tanga, chiloți rece, boxer cu gaura, bărbați lenjerie de corp, chilotei mici de sport, matase de gheață, casual barbati scurt.

Origine NC(de Origine)
Model Tip Print
Sugestiv Sexual No
bărbați slip set Bărbați Seturi
tesatura 85% nylon, 15% spandex
Obscene Imagine No
Slip & Boxeri Boxeri
boxeri de boxer barbati set de bărbați chiloți
Caracteristici Husă în formă de U design
Material Nailon
Gay pentru doi indragostiti
Gen BĂRBAȚI
Bărbați slip boxershorts bărbați
Culoare Camuflaj, Monocrom, Geometrice
Numărul De Model P2
Textura Ușor, Respirabil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

4buc/set Boxeri Barbati Boxeri Rece de sex Masculin Chilotei pantaloni Scurți pentru Bărbați Chiloți Sexy Costum Boxer Mare Elasticitate Mari Dimensiuni Mult Sport

4buc/set Boxeri Barbati Boxeri Rece de sex Masculin Chilotei pantaloni Scurți pentru Bărbați Chiloți Sexy Costum Boxer Mare Elasticitate Mari Dimensiuni Mult Sport

Produse similare

Compara