DIY Fluture Colorat Reversibile Paiete Tampoane Coase Pe Patch-uri pentru Haine Meserii Haina Pulover Brodat Paillette Patch Aplicatiile

Produs nou

In stoc

7.74lei

Adauga la lista dorintelor

Elementul caietul de sarcini

Material: Aplicatiile

dimensiune:Aproximativ 43*51 mm (1 inch = 25,4 mm)

Culoare: te Rog uita-te la poze

Notă: culori amestecate sunt livrate la întâmplare

Sfaturi cald

1. Lucra din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să așteptați câteva diferențe, dimensiunile de mai sus sunt numai pentru referință.

2. Vă rugăm să rețineți că, din cauza la efect de iluminare, luminozitate/contrast Setări de afișare, tonul de culoare a site-ului de fotografie pot fi ușor diferite de la proiect real.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și toate rating de 5 stele.Si pls spune-ne,noi va oferim REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% acorde o atenție și de a rezolva problema pentru tine.

Despre Transport

1. Dacă doriți să cumpere mai mult de 15 dolari în acest magazin, te rog alege liber modul de logistică.Vom livra gratuit prin informații de urmărire modul de logistică.Dacă sunteți din Brazilia, puteți plasa o comanda fara plata, contactati-ma pentru a modifica marfă, și apoi să plătească.Vă mulțumesc foarte mult!

2. Atunci când comanda depășește suma de US $328, va oferim livrare express pentru aproximativ 5-10 zile.

3. Important : Putem livra la 9gaguri.ro adresa de plată NUMAI.Rugăm să confirmați înainte de a plăti.

4. În mod normal, elementul dvs. va fi livrat în aproximativ 1-2 zile de la plata.

5. Metoda de transport maritim: CPAM: China Post Air Mail.timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile.Și, dacă sunteți din Rusia,timpul este de aproximativ 30-90 de zile.

6. Impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse.Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există) Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail, vom răspunde în termen de 24 de ore!Vă mulțumim pentru patronajul dumneavoastră!

Etichete: yury plisetsky caz redmi.

Technics Paiete
Nume De Brand YUSDTSHA
Culoare 8 culori
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model K13
Stil Stick-Pe
dimensiune 43*51mm
Caracteristică 3D, MANUAL, Eco-Friendly
Utilizarea Îmbrăcăminte De Patch-Uri, Agrafe de par, Pantofi, Saci, albume, DIY acasă decorati
Material Paillette Aplicatiile
Tip Reversibile scară de pește decalcomanii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

DIY Fluture Colorat Reversibile Paiete Tampoane Coase Pe Patch-uri pentru Haine Meserii Haina Pulover Brodat Paillette Patch Aplicatiile

DIY Fluture Colorat Reversibile Paiete Tampoane Coase Pe Patch-uri pentru Haine Meserii Haina Pulover Brodat Paillette Patch Aplicatiile

Produse similare

Compara