Baie, Toaletă Suport De Telefon Mobil Cutie De Montat Pe Perete Săpun Suportul De 6 Inch De Stocare De Telefon Impermeabil Caz Duș Uitam Titular

Produs nou

In stoc

26.90lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1.Rezistent la apa:

Aceasta cutie de depozitare vine cu complet rezistent la apă și ceață-dovada dotate cu montate pe perete stil, care vă permite să viziona clipuri video sau a asculta muzică în timp ce o baie sau de a face ceva fără a se preocupa de ceață de apă estomparea ecranul telefonului și fără a deține telefonul cu propriile mâini, foarte convenabil și util pentru utilizarea de zi cu zi.

2.Ecran tactil:

Cu 0.25 mm ecran tactil de înaltă sensibilitate, se sprijină pentru a utiliza telefonul ca este in aceasta cutie de depozitare, foarte convenabil și ușor pentru tine pentru a comuta diferite funcții ale telefonului mobil, cum ar fi ajustarea volumului, schimbarea melodii etc.

3.În condiții de siguranță:

Acesta poate fi fixat prin lipire cu non-marking patch pe perete cu 5kg capacitate portantă, și max unghiul de deschidere este de 60 de grade și în interiorul este magnetic cu design, toate din care face foarte în condiții de siguranță și sigur pentru utilizare, lăsând nici o vă faceți griji despre telefonul care se încadrează în jos.

4.Ușor de instalare:

Acesta dispune de pastă și de muncă, foarte ușor și convenabil pentru a instala, și pot fi lipite peste tot și eliminate fără urmă, foarte practice și utile.

5.Aplicarea pe scară largă:

Având o gamă largă de aplicații, cutia poate fi utilizat în baie, în dormitor, în bucătărie, la birou etc., foarte universal aplicabile în viața de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Tip de element: telefon, cutie de depozitare

Material: ABS+PET

Culoare: albastru/alb

Cantitate: 1 buc

Aplicabile telefon mobil: sub 6 inch

Element dimensiune: 19*10.5*2.8 cm/7.47*4.13*1.1 inch(L*W*H)

Greutate: 130g/4.59 oz

Pachetul:

1* telefon cutie de depozitare

1*non-marking patch

1*cutie pachet

Etichete: montare pe perete încărcare suport de telefon, stai de pază, nano autocolant, baie ceas rezistent la apa, bandaj suport de telefon, duș tableta, telefon de ancorare m, baie cutie, baie de telefon, cutie de bambus săpun.

Incarcator No
Facilitate4 Perete, Suport pentru Android IOS iPhone
Caracteristici Nu Caracteristici
Suport Picătură de transport maritim / en-Gros
Feature2 Smartphone-Uri Universale Suport De Perete
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Universal
Feature3 Telefon Rezistent La Apa Suport Cutie
Numărul De Model phone storage box
Tip Suport De Perete
Caracteristică Baie De Perete Cu Suport De Telefon
Nume De Brand OLPAY
Feature5 Vizionarea Video Atunci Când Faceți Duș

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Baie, Toaletă Suport De Telefon Mobil Cutie De Montat Pe Perete Săpun Suportul De 6 Inch De Stocare De Telefon Impermeabil Caz Duș Uitam Titular

Baie, Toaletă Suport De Telefon Mobil Cutie De Montat Pe Perete Săpun Suportul De 6 Inch De Stocare De Telefon Impermeabil Caz Duș Uitam Titular

Produse similare

Compara