Gonflabile Anal, Dop de Fund Jucarii Sexuale pentru Femei Masturbari Penis Plug Cateter Ochi de Cal Stimularea Bărbați Uretral Dilatator Adult

Produs nou

In stoc

18.70lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate, Apăsați ușor, super-moale de silicon design, vă oferă un sentiment minunat pentru a stimula penisul Poate fi curbat în mod arbitrar, adecvat pentru utilizarea sa în penis Material: Silicon Culoare: Negru Dimensiuni: Ca imagine

Cateter Metoda De Utilizare:

Utilizarea Începător:

Jumătate culcat pe un pat sau un scaun, sprijinindu-se mijlocașul plapuma sau perna, sa te uiti cu ușurință la penis, și ușor de operat.

Extinde uretral ochi, lubrifiant stoarce cât mai mult posibil în uretral drum.

Deschideti usor uretral ochi, introduce uretral plug încet, încet.

Uretral are anumite capacitatea de a înghiți în sine, astfel încât plug va introduce ascultator, e sentimentul ca allosaurus a stimula, de a face penisul mai greu.

Acum masturbari ejaculare va veti simti bine!

Creșterea Gradului De Utilizare:

Introduceți ștecherul încet la adâncime uretral, sosirea prostata, vă veți simți prima rezistenta, încercați un pic mai profund, o cruce de prostată, va simți plăcere, twitch plug, te vei simti mult mai bine!

După un timp, poate mai profundă, vă puteți simți cel de-al doilea rezistență, sentimentul acru de cânepă se ridice, vreau pipi, acum ștecherul este sosirea sfincterului vezicii urinare, după 2 - 3cm, te rog nu te mai profundă, se introduce în vezică.

twitch plug încet, penisul tau va dispune de o mare stimula, puteți potrivi masturbari utilizare, exterior și interior împreună, nu poți uita niciodată!!

Sau puteți alege de rotație, este de marirea de mai multă plăcere!

Extracția plug dupa ejaculare, nu mai reținut, de asemenea, veți simți. ( Masturbarea te face ejaculare, deoarece sperma poate procesului de descărcare de gestiune de lichid produs, de asemenea, de siguranță și de igienă )

Notă:

Dezinfectate înainte de utilizare.

Punctul Folosi lubrifiant lichid, în caz contrar acesta va durerea. ( lubrifiant solubil în apă este cel mai bun ).

Bea mai multă apă după utilizare, de a promova preludiu.

Extinde încet-încet, dacă nu se poate introduce, te rog, nu fără tragere de inimă, sau poate te doare.

Coaja de urinare în termen de câteva ore după ușor de rău, simptome vor dispărea în curând, dacă vă simțiți furnicături , puteți lua unele antibiotice.

Confidențialitate Garantată: intimitatea Ta este extrem de important pentru noi.Va vom trimite produsele în secret starea, ambalarea, fără nici imagini și cuvinte despre sex.

Lista de pachete: 1 x Uretral Dilatatoare

Etichete: anal toy, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, anal clisma, Sex, anal plug, peni maneca, de sex masculin masturb, sex shop, anal dilat.

dimensiune Inflatable anal butt, 340*7mm
Tip De Element Sex Anal Jucarii
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Copilul Verde
Caracteristică Gonflabile
Material Silicon
Numărul De Model Adult Jucarii Sexuale
Obscene Imagine No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Gonflabile Anal, Dop de Fund Jucarii Sexuale pentru Femei Masturbari Penis Plug Cateter Ochi de Cal Stimularea Bărbați Uretral Dilatator Adult

Gonflabile Anal, Dop de Fund Jucarii Sexuale pentru Femei Masturbari Penis Plug Cateter Ochi de Cal Stimularea Bărbați Uretral Dilatator Adult

Produse similare

Compara