Nou 1 buc 12V LED cu 4 Culori Mașină Taxi Indicator Lampă de Semnalizare Parbriz Semn de Parbriz Lumină Lampă Auto Accesorii Auto Led

Produs nou

In stoc

6.20lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică: de Brand nou și de înaltă calitate este folosit ca un semnal de lumină pentru servicii de taxi/cab Adopte luminos bec LED, economisirea de energie, durată lungă de viață Atașați dublu adezivă bandă, puteți să-l instalați pe parbriz sau geamuri în altă parte Trimite LED-uri de lumină, în întunericul nopții, se pot lasa de pasageri vedea TAXI, comod si practic

Specificatii: Culoare Lumina: Albastru, în timp ce, rosu, verde Tensiune: DC 12V Bord Dimensiune: Aprox. 14cm/5.51 inch x 7cm/2.76 inch.Lungime Cablu: Aprox. 20cm/7.8 inch.

Notă importantă: Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul include: 1buc x Taxi Semn de Lumină

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: volkswagen bora, ledpanel 12v camping masina, stroboscop auto, iluminat semne de taxi, led-uri semn, de înmatriculare auto, lampa led, accesorii taxi, 12v 5w bec, autocolant taxi.

Origine NC(de Origine)
Dimensiunea placii Aprox. 14cm/5.51 inch x 7cm/2.76 inch
Pentru Autovehicule Marca/Model Volkswagen
Bora-An 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Putere 3W
Lungime Cablu Aprox. 20cm/7.8 inch
Numele Modelului 289136
Lumeni 3400LM
Tensiune 12V
Tip De Element Numărul De Înmatriculare
Nume De Brand Bostar
Volkswagen Model bora
Articol Greutate 0.025kg
Lumina de culoare Albastru, în timp ce, Roșu, Verde

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Nou 1 buc 12V LED cu 4 Culori Mașină Taxi Indicator Lampă de Semnalizare Parbriz Semn de Parbriz Lumină Lampă Auto Accesorii Auto Led

Nou 1 buc 12V LED cu 4 Culori Mașină Taxi Indicator Lampă de Semnalizare Parbriz Semn de Parbriz Lumină Lampă Auto Accesorii Auto Led

Produse similare

Compara