CHQHJIA Mini Fast-Cablu cu Conectori Universal Compact Primăvară Despicare a Conectorului Cablajului Pentru 6mm2 Led Push-in Rapid Terminal

Produs nou

In stoc

2.33lei

Adauga la lista dorintelor

Număr produs:YJK-66 seria

Curent nominal: 35-50A

Tensiune nominală:600V

Interval de temperatură:-25°~95°

Rezistență de Contact:≤0.03 Ω

Rezistenta de izolatie:≥2500MΩ

Aplicabile sârmă: 20-10AWG

Sârmă gama: 0.5-6.0mm2

1: vă Rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.Vom trimite productsto imediat după ce plata este primită. 2: Elementele sunt expediate din China folosind par avion, Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15-45 de zile lucrătoare. 3: vă Rugăm să ne contactați dacă nu primească produsele în 60 de zile.Și vă rugăm să ne dea 3 workingdays pentru verificarea nelivrate pachet și motivul.Dacă aceasta este problema noastra,va Vom returna banii.

1: Vom accepta Alipay,paypal,Western Union,TT aici. 2: Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 3: vă Rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

1: O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. 2: Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

3: Cumpărătorii sunt responsabili dușman de returnare cu ambalare corespunzatoare.

1: Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să oferiți 5 stele și pozitive de feedback pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă mulțumesc anticipat! 2: Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta. 3: vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările dumneavoastră poate avea,și va face tot posibilul pentru a rezolva issies. 4: vă Rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Noi vă va ajuta să rezolve problema.

Etichete: al airbag-ului, conector rezistent la apa, pentru sârmă, conector mini, conectați firul, conector jst, conector de sârmă, termin, cabl conector, conector wago.

Aplicabile sârmă Both soft and hard wire
Origine NC(de Origine)
Tensiune 220 V
Culoare Orange
Numărul De Poli 2/3/5
Certificare CE
Numărul De Model YJ-66
Curent Nominal 35-50A
Tensiune Nominală 600V
Wire range 66 0.5-6.0mm2

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CHQHJIA Mini Fast-Cablu cu Conectori Universal Compact Primăvară Despicare a Conectorului Cablajului Pentru 6mm2 Led Push-in Rapid Terminal

CHQHJIA Mini Fast-Cablu cu Conectori Universal Compact Primăvară Despicare a Conectorului Cablajului Pentru 6mm2 Led Push-in Rapid Terminal

Produse similare

Compara