Super Mini Mouse-ul Jiggler Mouse USB Venit Suportă Multi-track Simula Mișcarea Mouse-ului pentru a Preveni Intrarea de Somn, Plug-and-Play

Produs nou

In stoc

111.88lei

Adauga la lista dorintelor

Super Mini Mouse-ul Jiggler Port USB Mouse Venit Suportă Multi-track, Driver-Gratuit cu Comutator ON/Off și funcție de memorie, Simula Mișcarea Mouse-ului pentru a Preveni Intrarea de Somn, Plug-and-Play

【100% Nedetectabile】atunci Când este conectat la un computer, acest mouse-ul jiggler este recunoscut ca un mouse obișnuit, nu un necunoscut dispozitiv USB, astfel încât departamentul IT va detecta doar un alt mouse-ul și computerul va ține treaz în timp ce ai grijă de propria ta afacere.

【Multi-track și funcție de Memorie】Acest mouse venit suportă Multi-track, care face cursorul se muta automat în traiectorii diferite și amplitudini, Cele trei traiectorii sunt reflectate în principal în diferite viteza de deplasare a cursorului, iar pista de atletism este aleatoare.Punct Important, produsul are o funcție de memorie, data viitoare când este activat, acesta va continua pentru a urmări atunci când a fost oprit.

【Cu butonul ON/Off și Super-mini dimensiune】comutator pornit/OPRIT design face ușor de a transforma on/off, pentru a Evita repetate conectarea pentru a deteriora computerul porturi USB.Și mouse-ul jiggler este în super-mini-size, Cantareste Doar 0,1 g Și Este mai Mic Decât O Monedă,Ușor De Transportat.

【Driver-Gratuit】mouse-ul mover necesită nici un driver, trebuie doar să conectați-l la computer și apăsați lung pe buton, cursorul va începe să se miște în mod automat.Nu enervant software-ul de instalare, ușor de utilizat.

【Compatibilitate mai mare și Garanție】Vaydeer mouse-ul motor este compatibil cu cele mai populare sisteme informatice ca Win 7/8/10, Mac, și Linux.Și Noi oferim o garantie de 12 luni pentru Vaydeer mouse-ul jiggler.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri aveți.

100% Nedetectabil: Acest mouse-ul jiggler este conceput pentru a fi recunoscut de calculator ca un mouse obișnuit.Nimeni din departamentul IT va detecta nimic anormal, puteți avea grijă de propria dvs. de afaceri neobservat.

3 trecerea de piese: comutator pornit/OPRIT design face ușor pentru a activa/dezactiva, apăsați Lung pentru a PE, apăsați lung pentru a DEZACTIVAT, faceți clic pentru a schimba piesa.Pentru a proteja porturile USB ale computerului de la daune cauzate de conectarea și deconectarea în mod constant.

Driver Gratuit: Acest mouse-ul mover este un dispozitiv plug and play, nici un driver este necesar, doar conectați-l la computer, apăsați butonul, apoi e bine să mergi.

Serviciul clienți: oferim 12 luni fără griji de garanție pentru acest mouse-ul wiggler.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări sau întrebări ați putea avea.Așteptăm cu nerăbdare să vă servesc cu cele mai bune produse și servicii.

Notă: vă Rugăm să opriți mouse-ul jiggler atunci când aveți nevoie pentru a folosi mouse-ul.

Caietul de sarcini:

Model produs: FM701

Baza produsului dimensiune: 24.7*18.8*10 mm/ 0.97*0.74*0.39 inch

Produs greutate netă (g): 0.1 g

Material: ABS

Tip de Port: USB

Culoare:Negru

Pachetul inclus: 1xMouse Jiggler

Nume produs: tiny hibernare; prevenitor FM701

Model produs:FM701

Material produs

Greutate netă: 0.1 g

Produs dimensiune: 24.7 18.8* 10MM

Ambalare dimensiune: 91.5 " 63.5 * 18.5 MM

Suport hot plug

Suport pentru Windows XP/7/8/10/ Mac OS/Android sistem

NICI UN BUTON DE COMUTARE

Trebuie să fie repetate de injecție ușor de a deteriora computerul

UTILIZAREA PAS

Pasul 1: conectați mouse-ul wiggler La portul USB

Pasul 2: apăsați lung pentru a deschide, timp pressAccording la închiderea

Pasul 3: faceți clic pe comutatorul de mod

Pasul 4: bruiaj al mouse-ului va ajuta pentru a vă ajuta Să păstrați ecranul este întotdeauna deschisă

Receptorul este modelat ca un Bluetooth, nu este ușor pentru a vedea, și-l leagănă ca un mouse-ul

Etichete: m330, l1 r1, deblocare, automat mouse-ul jiggler, caravana mover, jiggler, pisica mouse-ul jucărie, mouse-ul mover, drăguț tastatură, mouse-ul fără fir.

mouse-ul jiggler mouse-ul jiggler
Pachet Da
Pentru Calculator, laptop
Numărul De Model automat mouse-ul jiggler
Automata mouse-ul jiggler
Origine NC(de Origine)
mouse-ul mover mouse-ul mover
Nume De Brand CÂȘTIGA CÂT SOLUȚIE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Super Mini Mouse-ul Jiggler Mouse USB Venit Suportă Multi-track Simula Mișcarea Mouse-ului pentru a Preveni Intrarea de Somn, Plug-and-Play

Super Mini Mouse-ul Jiggler Mouse USB Venit Suportă Multi-track Simula Mișcarea Mouse-ului pentru a Preveni Intrarea de Somn, Plug-and-Play

Produse similare

Compara