Sclipici Glitter Caz Acoperire Pentru Xiaomi Redmi Notă 8T 8 7 6 5 Pro 4X 5 Plus A2 A1 K20 K30 Pro Cu Slot pentru Card de Portofel Caz

Produs nou

In stoc

10.58lei

Adauga la lista dorintelor

Prieteni ruși, te rog potrivit Vamale ruse noi politici pentru a umple în destinatarului numele complet .

[Descriere]

1. Tip:sclipici Fermoar Portofel telefon sac de maneca

2. Material:de înaltă calitate din piele PU+TPU moale

3. Culoare:negru,aur,rose de aur,argint,rose, rosu,violet

4. Caracteristici:Portofel din Piele+magnetic flip+stand sprijin mana coarda+slot pentru card

5. Funcție:de a proteja telefonul de praf,zgârieturi și daune.

6. Pachetul:1 x caz de telefon

De transport de marfă>>

1. Transport la nivel mondial. (În unele țări și APO / FPO exclus)

2. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare meci. Numele destinatarului trebuie să fie numele complet.

3. Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile pentru a emite,dacă există o situație neașteptată,ne poate întârzia timpul de expediere.

4. Uneori, în străinătate, fără logistica informații de urmărire de ordine; este o situație normală; aceasta va fi în timpul efectiv ajunge în condiții de siguranță.

5. Dacă plata după 30-60 de zile nu primi pachetul,vă rugăm să ne contactați. Satisfactia clientului este serviciul de principii.

6. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

SERVICII >>

1. Echipa de servicii profesionale va sprijini în termen de 24 de ore, printr-un mesaj, stația de scrisoare, TradeManager sau e-mail etc.

2. Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi VIP-star service sa-ti rezolve problema.

3. Produsele noastre sunt oficial autentic produse de înaltă calitate. Vă puteți bucura de cel mai popular telefon mobil/tabletă cazul aici.

4. Se concentreze pe magazinul nostru pentru a obține lansari de produse noi și de vânzare a activității de informații, veți avea o șansă de a obține gratuit un nou proces.

RETUREN ȘI DE RESTITUIRE >>

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați în 7 zile și de retur in 30 de zile de la data la care a fost primit.

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vom ussue o rambursare sau o retrimite.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original,și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire pentru a se asigura rambursarea.

3. Noi nu va afecta bunuri și accesorii intacte premisa,prin intermediul 9gaguri.ro platforma sau alte rambursare metodă vă oferă o rambursare completă.

Feedback-ul>>

1. Feedback-ul dvs. pentru afacerea noastră de dezvoltare este foarte important,prin urmare,dacă sunteți interesat în produsul nostru satisfacție,vă rugăm să lăsați"feedback-ul de 5 stele".

2. Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,și apoi a propus un feedback negativ.

如果您有任何问题,请不要留下负面/中立的反馈意见,也不要在没有任何沟通的情况下提出争议. 我们将尽快答复所有消息并帮助您解决. 在此先谢谢〜

Etichete: caz xiaomi, siaomi nota 8 pro caz, s tip, nota 8 ch caz, caz portofel, casetat xiaomi redmi nota 8 pro, telefon ksiomi redmi nota 8 pro, redmi k20 bat, bracelet honor, k20a.

Culoare Negru maro, gri, Vin, Orange, violet
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Huawei
Tip Portofel Caz
Nume De Brand LISCN

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Sclipici Glitter Caz Acoperire Pentru Xiaomi Redmi Notă 8T 8 7 6 5 Pro 4X 5 Plus A2 A1 K20 K30 Pro Cu Slot pentru Card de Portofel Caz

Sclipici Glitter Caz Acoperire Pentru Xiaomi Redmi Notă 8T 8 7 6 5 Pro 4X 5 Plus A2 A1 K20 K30 Pro Cu Slot pentru Card de Portofel Caz

Produse similare

Compara