Rezervor de apă Îngroșat în aer liber Portabil Mâner Solid Square Găleată de Apă de Auto-conducere Acasă Portabil de Apă Rezervor de 6L/8L/13L/18L

Produs nou

In stoc

47.51lei

Adauga la lista dorintelor

Rezervor de apă Îngroșat în aer liber Portabil Mâner Solid Square Găleată de Apă de Auto-conducere Acasă Portabil de Apă Rezervor de 6L/8L/13L/18L

Puncte: 1、clasa Alimentare PC Material: clasa Alimentare PC material poate fi umplut cu apă clocotită, fără deformări, găleata este salvarea, convenabil de a transporta, puternic și durabil, potrivit pentru auto-conducere auto si de camping.Ea are caracteristici de rezistență la temperatură înaltă, ușor de curatenie, nici un miros, puternic și tenacitate.

2、Mâner Solid: Pe mâner solid face mai ușor pentru a curăța baril.Nu trebuie să vă faceți griji despre a fi dificil de curățat.Șuruburile de fixare sunt realizate din oțel inox 304, care nu va rugini când este expus la apă.Capacitatea de încărcare este de peste 200 kg.

3、Umanizat Robinet design: Rotativ robinet, gratuit ajustare a apei de ieșire, ușor de utilizat, atât în interiorul cât și în afara apă de la robinet sunt dotate cu garnituri din silicon pentru a se asigura nici o scurgere de apă.

4、Extensie Furtun: prelungirea furtunului este plasat în canelura, care este convenabil și rapid, extensie tub nu este ușor să-și piardă, și este convenabil pentru a lua.Priza atingeți capacul de etanșare sunt interschimbabile, care este convenabil pentru a merge afară și ridica apa.

5、Ușor de Curățat: gura mare găleată este ușor de curățat, și mâna poate ajunge cu ușurință în găleată pentru curățare.Este curat si igienic.Robust găleată cu capac are un inel de etanșare instalat pentru a se asigura nici o scurgere.Utilizarea unui capac perforat face apa curge mai lin.

Caracteristici:

Folosim doar produse alimentare de calitate materiale de PC-uri pentru găleți pentru a se asigura că nici un secundar de reciclare sau materiale reciclate sunt utilizate.Gălețile produs sunt non-toxic, inodor și fără agenți fluorescenți.

Robinet și de etanșare capac de evacuare sunt interschimbabile, care este convenabil pentru extragerea apei.

Prelungirea furtunului este plasat în canelura, care este convenabil și rapid, extensie tub nu este ușor să-și piardă, și este convenabil pentru a lua.

Caietul de sarcini:

Nume: Camping De Stocare A Apei Găleată

Capacitate: 6L 8L 13L 18L

Mare diametrul interior al butoiului gura: aproximativ 10cm/3.94 în

Material: PC-7

Dimensiuni (aproximativ):

6L: 310*131*250mm/12.20*5.16*9.84 în (lungime, lățime și înălțime)

8L: 335*152*250mm/13.19*5.95*9.84 în (lungime, lățime și înălțime)

13L: 400*175*260mm/15.75*6.89*10.24 în (lungime, lățime și înălțime)

18L: 415*210*270mm/16.34*8.27*10.63 în (lungime, lățime și înălțime)

Greutate (aproximativ):

6L: 560g

8L: 660g

13L: 810g

18L: 980g

Rezistență la temperatură: de la -25℃-120℃

Pot ține apă(aproximativ): 6L 12 kg / 8L 16 kg / 13L 26 kg / 18L 36 kg

Utilizări: vin și băuturi, ambalaje, produse alimentare butoaie de plastic, butoaie de vin, butoaie cu apă, seturi de ceai

Lista De Ambalare:

Găleată*1

Mare, se Acoperă cu Găuri*1

Sigiliu Mic Acopere*1

Combinate Robinet*1

Perie De Curatare*1

Extensie Furtun*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare) ,dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow,suporta card de Credit,

Moneybookers, Visa, Master card, Western union etc.

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă au ceva dificultăți, vă rugăm să anunțați-mă.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: Galeata 20l, sac de apă, rezervor de apă, pompa de picior duș, 5l, mingea de blocare, găleată spalatorie auto, 20l apa container, anal robinet, bazinul picior.

Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Material PVC
Capacitate 8L
Greutate Storage keg set
dimensiune Storage keg set
Origine NC(de Origine)
Interval de temperatură de Depozitare butoi set

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Rezervor de apă Îngroșat în aer liber Portabil Mâner Solid Square Găleată de Apă de Auto-conducere Acasă Portabil de Apă Rezervor de 6L/8L/13L/18L

Rezervor de apă Îngroșat în aer liber Portabil Mâner Solid Square Găleată de Apă de Auto-conducere Acasă Portabil de Apă Rezervor de 6L/8L/13L/18L

Produse similare

Compara