Controler de Joc fără fir Cu LED Backligh Bluetooth Wireless Pro Controller Reîncărcabilă Gamepad Pentru Nintendo Comutator /PC

Produs nou

In stoc

44.76lei

Adauga la lista dorintelor

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru!Începând de astăzi, să devină un fan de magazinul nostru, veți primi un plus de 5-10% reducere la toate produsele din magazin, și puteți verifica, de asemenea, produs nou împinge de la magazinul nostru, în timp, nu-l ratați! !

Descriere:

Caracteristici:

[Built-in de Șase axe Giroscop]: 6 axe giroscop cu înaltă precizie de urmărire algoritm de control sensibil de direcție, fin-tune asistată scopul, să se întoarcă repede, a alerga, și să cucerească întreaga câmpul de luptă.

[Comutator/PC Dual Platform]: Comutator Pro controller poate fi cu ușurință asociat cu Nintendo Comutator, hassle-free de acces pentru a comuta joc de console și PC calculatoare conectate prin cabluri.

[Built-in 600MAH Baterie]: Build-in 600mAh baterie reîncărcabilă, îmbunătăți în mod eficient de utilizare a bateriei eficiență și pentru a furniza mai mult timp de joc, care poate dura timp de 10 ore în condiții normale, oferi mai multă distracție.

[Mai bună Experiență de joc]: Următoarele principii ergonomice și folosește asimetric rocker design de asamblare pentru o prindere confortabilă, crearea câștigătoare echipamente pentru jucători.Dual vibration, va aduce un mai puternic sentiment de imersiune, permițându-vă să fie captivantă.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Nume produs: comutator Wireless pro controller

Culoare principala: Rosu, Albastru

Baterie: 3.7 V 600mah

Timp de incarcare: 2H

Timp de lucru: 10H

Funcția NFC: NU

Suport platforma: PC, Switch

Metodă de conectare: conexiune BT (8m distanta de transmisie)

Sistem de sprijin: Windows 7/8/10, Comutator

Dimensiuni: 15.3*10.6*6.3 cm

Dimensiune pachet: 17.6*13.8*7.5 CM

Greutate pachet: 342g

Pachetul Inclus:

1 * controler de Joc

1* cablu de Date

1* manual de Instrucțiuni

Note:

Notă:

Pot exista unele abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: control pro, lc420due, fix nintendo comutator controler, funda comutator, easysmx, joystick-ul vr cutie, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, clip gamepad, controla pc-ul, g27.

Pachet Da
Numărul De Model Pentru A Comuta, Comutator Lite, PC
Certificare Nici unul
Dropshipping & En-Gros Suport
Compatibil Marca/Model nintendo
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Tip De Interfață bluetooth
Nume De Brand choifoo
Fanii Multe reduceri
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Controler de Joc fără fir Cu LED Backligh Bluetooth Wireless Pro Controller Reîncărcabilă Gamepad Pentru Nintendo Comutator /PC

Controler de Joc fără fir Cu LED Backligh Bluetooth Wireless Pro Controller Reîncărcabilă Gamepad Pentru Nintendo Comutator /PC

Produse similare

Compara