Fete Jambiere Primavara-Vara Flori Imprimate Copii Pantaloni Copii

Produs nou

In stoc

10.58lei

Adauga la lista dorintelor

[ Notă ]: Produs de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel, plz asigurați-vă că puteți să-l accepte înainte de a plasa o comanda.Vă mulțumesc!

[Varsta]: 2-8years

Dimensiune: 50 55 60 65 70 75 dimensiune lungime Pantaloni se Potrivesc fetele de Înălțime 50(2T) 50CM 85-90cm 55(3T) 55CM 90-95cm 60(4T) 60CM 100-105cm 65(5T) 65CM 110-115cm 70(6-7M) 70CM 120-130cm 75(8-9M) 75CM 130-140cm Eroare

Despre Plată

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe 9gaguri.ro.cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

2. Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe 9gaguri.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Despre Transport

1. Noi, de obicei, trimite mărfuri în 3 zile după ce plata este confirmat.

2. Vom folosi poșta de transport maritim la nivel mondial (Sosiți nevoie de 25-60 de zile), de Obicei, ne recomanda clientii nostri pentru a alege de la 9gaguri.ro Standard de Transport maritim, de transport maritim, care este cea mai ieftină și rapidă modalitate de aici, Și puteți urmări, de asemenea, on-line după transport.

3. Livrare la timp- Dacă nu primiți achiziție în termen de 60 de zile, puteți solicita o rambursare completă înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic Confirmarea primirii Comenzii sau să depășească interval de timp de confirmare).Brazilia nevoie de 90 de zile timp de livrare.Politica De Returnare

Dacă produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută, Avem promisiuni că s-ar putea returna înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic Confirmarea primirii Comenzii sau să depășească interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă.Taxa de returnare vor fi suportate de tine.Sau, puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul.

Despre Feedback-Ul

Apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.dacă nu există nici o problemă de ordine,întotdeauna vom face toate eforturile să te fericit cu ordinea.Multumesc!!!!

Etichete: vopsea de hârtie, 12 ani fata pantaloni, jean jambiere teen, pantaloni, tricotate groase jambiere fete, skate jambiere copii, pantaloni femei, coreeană jambiere copii, băiatul jambiere, leggings pentru copii.

Sezon Vara
Intervalul De Vârstă 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model DR05160650
Model Tip Print
Gen Fete
Numele Departamentului Copii
Nume De Brand Diikamiiok
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Jambiere
Material Poliester
Stil Colanti

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fete Jambiere Primavara-Vara Flori Imprimate Copii Pantaloni Copii

Fete Jambiere Primavara-Vara Flori Imprimate Copii Pantaloni Copii

Produse similare

Compara