Detasabila Două Bucăți 2017 Rochii de Mireasa Rafinat Design Personalizat Mireasa Rochii speciale de Design Pentru Rochie de Mireasa SJ34

Produs nou

In stoc

703.68lei

Adauga la lista dorintelor

Imagini de produs

Culoare Diagramă :

Dimensiunea Diagramă :

Măsurarea Intruction :

Dimensiunea de care avem nevoie

Bust=_____, Umăr=_____, Lungimea Brațului=_____, Armscye=_____.

Prelucrare De Transport Maritim :

Timpul De Procesare

15 Zile Lucrătoare

Timp Estimat De Livrare

DHL

7-10 Zile Lucrătoare

EMS

10-15 Zile Lucrătoare

UP

9-12 Zile Lucrătoare

FedEx

12-15 Zile Lucrătoare

TNT

10-12 Zile Lucratoare

China Post Air Mail

De Obicei, Aproximativ 3-7 Săptămâni

Vă Rugăm Să Rețineți :

A. Producția de conducere data: 20-25 zile lucrătoare, pentru comandă urgentă, vă rugăm să întrebați pe mine mai întâi.B.De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

C. rochie de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini).Licitatia este pentru o rochie numai!!!D. te Rog da-mi exactitate dimensiunea și culoarea atunci când plasați o comandă, și eu sunt foarte fericit pentru procesul de returnare atunci când este necesar, în scopul de a face rochia foarte potrivi cu tine!E. Clienții din Brazilia, vă rugăm să furnizeze numarul CPF atunci când plasați comanda, Este important pentru noi pentru a livra o rochie pentru tine.F.Potrivit posta o notificare prealabila, China Post Air Mail , destinatarul din Federația rusă trebuie să ne dea Numele Complet în timp ce achiziționați produse.

Marvelons Artizanat :

Se întoarce: Vom face tot posibilul pentru a vă servi ca putem, va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 20 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv, cu toate Acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.în cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o pierdere totală, cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Multumesc pentru venirea ta.M\'am început să dor de tine, te rog du-te la magazinul nostru de pe prima pagina, acolo trebuie să fie un element vă place.

Etichete: xs max mod de acoperire.

Design Spate fermoar
Lungime maneca(cm) scurt
Rochie De Mireasa Tesatura Tul
Decor Aplicatii
Built-in Sutien Da
Pentru Femeile Gravide Da
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tipul De Imagine Imagini De Referință
Silueta Rochie De Bal
Decolteu Draga mea
Tip De Element Rochii De Mireasa
Imagini Reale No
Maneca Stil Capac Maneca
Nume De Brand Setwell
Talia Naturale
Numărul De Model 14-SJ34
Tren Chapel Train

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Detasabila Două Bucăți 2017 Rochii de Mireasa Rafinat Design Personalizat Mireasa Rochii speciale de Design Pentru Rochie de Mireasa SJ34

Detasabila Două Bucăți 2017 Rochii de Mireasa Rafinat Design Personalizat Mireasa Rochii speciale de Design Pentru Rochie de Mireasa SJ34

Produse similare

Compara