5pcs Momeli de Pescuit pentru Bas, Păstrăv 4.3" Multi Dinti Swimbaits Scufundarea Lentă Bionic Greu Nada de Pescuit Momeli

Produs nou

In stoc

45.39lei

Adauga la lista dorintelor

5pcs Momeli de Pescuit pentru Bas, Păstrăv 4.3" Multi Dinti Swimbaits Scufundarea Lentă Bionic Greu Nada de Pescuit Momeli

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Realiste Momeli de Pescuit Echipate cu 3D realiste ochii și perla pulbere de acoperire, acest momeli de pescuit strălucit replici ascuțite luminoase de culoare și modele de real pește momeală.

Gravitatea Dispozitiv - greutate dispozitiv interior momeala ajută la reglarea centrului de greutate.Se poate extinde distanța de turnare, și chiar novice poate controla cu ușurință momeala și a obține mai mult recolta.

Carlige Mustad - A swimbait corpul este echipat cu două rugină-dovada înalte cârlige pe exterior, durabilitate ridicată și flexibilitate, potrivit pentru apă dulce și apă sărată, cârlig dimensiune este corespunzătoare și sunt, de asemenea, destul de ascuțit.

Multi Articulat Corp - Construit cu greu plastic ABS si de 8 corpul segmentat secțiuni, momeală de pescuit corpul înoată naturale în formă de S, acțiune de înot de la orice viteza, și permite o incredibil de flexibil se aplece pentru a oferi un plus de acțiune pentru a atrage peștii să vâneze în mod activ prada.Se va înota și se arunca cu capul în jos repede dacă prins repede.Dacă ai încet tambur, se va menține la un nivel de adâncime.

Pe scară largă de direcționare la predator pesti, cum ar fi biban, biban galben, walleye, stiuca, muskie, babușcă, păstrăv, etc. Este perfect pentru ocean cu barca de pescuit, ocean rock pescuit, ocean de pescuit de plajă.

Caietul de sarcini:

Culoare: multicolor

Material: ABS plastic, oțel carbon de înaltă cârlig de pește

Lungime: 11cm/4.33"

Greutate: 17.5 g/0.62 oz

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

5pcs × Momeli de Pescuit

Etichete: musca artificiala, swimbait păstrăv, bass, popper, păstrăvul curcubeu, momeala păstrăv, nada stiuca, Crankbait, rață nada, shad.

Categorie Alte Momeala
Origine NC(de Origine)
Poziția Ocean Barca De Pescuit, Rezervor Iaz, Ocean Beach Pescuit, stream, LAC, Râu, Ocean Rock Pescuit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

5pcs Momeli de Pescuit pentru Bas, Păstrăv 4.3

5pcs Momeli de Pescuit pentru Bas, Păstrăv 4.3" Multi Dinti Swimbaits Scufundarea Lentă Bionic Greu Nada de Pescuit Momeli

Produse similare

Compara