1/5PCS Naturale Fibre de Bambus Îngroșat Cârpă de Curățare de Bucătărie Spălare Pad Alb Prosop de Vase Ușor Pentru a Curăța Baie Cârpe de Șters

Produs nou

In stoc

11.33lei

Adauga la lista dorintelor

1/5PCS Naturale Fibre de Bambus Îngroșat Cârpă de Curățare de Bucătărie Spălare Pad Alb Prosop de Vase Ușor Pentru a Curăța Baie Cârpe de Șters Descriere Produs

Caietul de sarcini: 18cm*23cm dublu strat

Greutate: 23g

Culoare: Alb

Material: Fibra De Bambus

Caracteristici produs:

Aceasta este o pânză de calitate ideal pentru general de curățare de uz casnic și comercial.Puteți folosi aceste timp și de timp din nou, pur și simplu le-a pus în mașina de spălat și reutilizare.Sunt fantastic ca o șaibă cârpă sau curat.

1.Acest fibra de bambus cârpe de vase nu contaminate cu ulei.

2.Foarte Moale, excelent pentru preparate de curățare, mașini, etaje; de Lungă durată, pot fi spălate de mai multe ori,ideal pentru sarcinile de curățare la domiciliu, garaj, birou, și mai mult.

3.Prosoapele vor rămâne moi după spălare și se usucă,fără nici o vărsare.

4.Se usucă rapid pentru a elimina o mare parte a creșterii bacteriene, nu prinde miros.

5.Mediu Prietenos,pot fi spălate și refolosite de sute de ori, permițându-vă pentru a economisi bani pe prosoape de hârtie și costisitoare de curățare.

Metoda de utilizare și de a folosi

1, utilizat, gratuit de detergent, ștergeți ușor în apă pot fi;

2, viață de apă de spălare, decontaminare efectul este mai bine;

Pachetul Include: 1/5PCS * Șaibă Cârpă

Plata

1).Plata trebuie să fie făcută în termen de 72 de ore de la comanda.

2).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3).Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare

4).Vom livra elementul potrivit adresa ta, dă-ne, deci, pls da-ne adresa.

Transport

1).Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat.

2).De obicei durează aproximativ 15-45days pentru comanda ajunge prin China post air mail.

3).Dacă aveți nevoie urgent de produse,vă rugăm să ne contactați pentru a alege rapid mod de transport maritim, cum ar fi DHL/EMS și să plătească mai taxă suplimentară de transport .Cu toate acestea, dacă suma comenzii este mai mult decât 150USD, transport Gratuit de către EMS/DHL/Fedex(Exclude unele zonă de la distanță)

4).Uneori, timpul de livrare poate întârzia din cauza strict personalizat de inspecție sau de vreme problema,vă Rugăm să aștept patienly .Multumesc..

Reducere

Oferim discount mai mult pe mare,dacă sunteți interesat in cumpararea de mai multe elemente sau de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Politica de rambursare

1).Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2).Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri.

3).Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv cu cinci stele de la noi bazându-se pe satisfacția cu mărfuri și servicii.Din păcate,dacă sunteți de planificare pentru a ne da un neutru/ negativ feedback-ul din cauza ta rau experiență de cumpărare cu noi,vă rugăm să ne contactați în orice moment, astfel încât să clarific nemulțumire și de a rezolva problema.

Vă rugăm să rețineți

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebare înainte de a cumpăra, vă vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore,dar din cauza timpului diferite,vă rugăm să scrie informatii de detaliu sau întrebări la e-mail nostru,o bună comunicare va evita nefericirea.

Etichete: bucătărie oar, cutie prosop de hârtie, prosop cald electric, fata de prosoape de ceai, mare de bambus servetele, prosop de baie din bambus, manual de curățare pânză, bamboo cloth, bara de prosop, fibre otdr.

Item2 electric perie de curatare baie
Item10 Bucătărie Spălare Spălare Instrument
Material Alte
Cantitate pachet 1
Item11 Bucatarie set de perie
item9 De Spălat Vase Pânză
Cerere BUCĂTĂRIE
item6 De Spălat Vase Burete Titular
Origine NC(de Origine)
Utilizare BUCĂTĂRIE
Producție bureților
Item1 Perie De Curatare Set
Item3 perie de curățare sticla
Item4 Perie de spălat vase
Item12 Bucătărie perie aspirator
Numărul De Model 70344
Articol Greutate Other
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
item8 dish washing sponge
Nume De Brand WONTIVE
item5 Perie de spălat vase
item7 silicon de spălat vase burete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1/5PCS Naturale Fibre de Bambus Îngroșat Cârpă de Curățare de Bucătărie Spălare Pad Alb Prosop de Vase Ușor Pentru a Curăța Baie Cârpe de Șters

1/5PCS Naturale Fibre de Bambus Îngroșat Cârpă de Curățare de Bucătărie Spălare Pad Alb Prosop de Vase Ușor Pentru a Curăța Baie Cârpe de Șters

Produse similare

Compara