Menta Verde Ochi de Pisica Margele Naturale Piatra lunii, Opal vs Liber Margele de Sticla pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier 15" 4, 6, 8 și 10mm

Produs nou

In stoc

7.87lei

Adauga la lista dorintelor

Nume: Naturale Piatra Lunii Margele Ochi de Pisica vs Liber Margele de Sticla pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier 15" 4, 6, 8 și 10mm

Dimensiune : 4mm 6mm 8mm 10mm

Lungime:15 cm pe starnd (despre 38cm) Utilizare: Perfect pentru DIY bijuterii și obiecte artizanale.Le puteți folosi pentru a face bratari, coliere, cercei, brățări sau alte obiecte artizanale!

Notă: Veți primi adevărata dimensiune produs.Imaginea poate fi mai mare de pe ecran.Culoarea poate varia ușor din cauza colorarea fiecare monitor.Vă rugăm să verificați dimensiunile înainte de cumpărare.

1.Comenzile sunt în general expediate în termen de 2-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Sat.Soare.și de sărbătoare sunt excluse)

2. Metoda de transport si timpul de Livrare

△Suma comenzii este mai mică de 15 dolari , va oferim gratuit Economice de Transport maritim ca Cainiao Super Economiei Globale sau China Post pachet mic plus care aveți nevoie să ia aproximativ 30-50 de zile la destinație.

△Suma comenzii este de peste $15 , va oferim Transport gratuit Standard ca 9gaguri.ro Standard de transport maritim, China Post e-Mail Înregistrată sau Epacket care trebuie să ia aproximativ 15-35 zile la destinație.

△Suma comenzii este de peste 150 de dolari , va oferim gratuit rapid Expres, cum ar fi DHL, Fedex, TNT, care trebuie să ia aproximativ 3-7 zile la destinație.

3. Toate taxele vamale, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Sper că puteți înțelege.

Q: Poți oferi dropshipping ?

A: Da, desigur!Nu vom inclusiv orice vânzare informatii in colet.

Q: Cum pot obține reduceri ?

A: putem oferi reduceri suplimentare atunci când suma comenzii este de peste 30 de dolari. Dacă doriți să ridicata custome, pls contactați serviciul nostru pentru clienți gratuit si va vom oferi un preț bun.

Q: Cum pot face cu această situație, eu nu primesc coletul sau am o problema de element.

A: va rugam sa ne contactati imediat.

În general, Dacă nu primiți coletul, voi verifica si va va oferi informatii sau de restituire sau retrimite.

Dacă există orice probleme de articol, vom oferi soluții în funcție de situația specifică.Nu vă faceți griji.Nu am să te las pierdere.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru. 2. Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc

"margele de dragoste" este una dintre cele mai professinal piatra margele furnizori din China.Noi oferim de înaltă calitate margele din piatra si alte bijuterii a face provizii de 10 ani on-line și offline .

Există atât de multe 9gaguri.ro vanzatori cumpăra articole de la noi.De la piatra margele, margele acrilice etc. pentru constatările de bijuterii, cum ar fi sari inele, cleme, șirag de mărgele de capace, fuge etc. ne urmărește să se hrănească toate trebuie să ambarcațiunile.

Ne servi clienții cu amănuntul și de a oferi dropshipping cu practic bijuterii bunuri de artizanat .Oferim, de asemenea, prețul cu ridicata pentru afaceri și clienții.Suntem cea mai buna alegere pentru tine.

"margele de dragoste" magazin promite să ofere clienților cea mai bună experiență și de servicii.

Etichete: piatra de opal, bijuterii opal, verde opal inel, împânzit bratara set, ochi de pisica gel polish, jovins, opal, margele ochi de pisica, pandantiv de sticlă, cat tatoo.

Lungime about 15inch (38cm)
opalite piatra En-gros de pietre pentru bijuterii costum 199
DIY șirag de mărgele perles, Accesorii Bijuterii
Culoare menta verde
Origine NC(de Origine)
Element De Forma Forma Rotunda
naturale, margele de bijuterii Margele pentru Bratari
Margele Vrac Farmecul Ambarcațiuni Șirag De Mărgele, Margele Spacer
Material Piatra, Ochi de pisica Opal
Accesorii Bijuterii margele spacer pentru a face brățări
cat șirag de mărgele Face Bijuterii Margele
naturale margele rotunde Face Bijuterii Margele
Margele de sticla Lucru manual margele
Talie margele En-Gros De Margele, perles, Accesorii, Margele de sticla
Margele Opal margele piatra lunii
Articol Greutate 10-55g
dimensiune 4mm, 6mm, 8mm, 10mm
Fine sau de Moda Moda
Tip De Metal Nici unul
Numărul De Model lb7249078
Nume De Brand GMB724
Costum Bijuterii DIY, A face brățară, Colier, Cercei
Tip De Element Margele
Diametru Exterior 8mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Menta Verde Ochi de Pisica Margele Naturale Piatra lunii, Opal vs Liber Margele de Sticla pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier 15

Menta Verde Ochi de Pisica Margele Naturale Piatra lunii, Opal vs Liber Margele de Sticla pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier 15" 4, 6, 8 și 10mm

Produse similare

Compara