New Forest Expert din Lemn Korogu Legenda De Zel-da: Respirația Sălbatice Grădină Frunze de Elfi Meserii din Lemn de Cereale Rășină Ornamente

Produs nou

In stoc

36.43lei

Adauga la lista dorintelor

Depozitul Perioada De Livrare:

SUA/Australia Depozit: aproximativ 7-14 zile

Spania Depozit: aproximativ 7-15 zile

Franța/Germania/Polonia Depozit: despre 5-12 zile

Marea Britanie/Italia/cehia Depozit: aproximativ 2-8 zile

Descriere:

1.Măiestrie rafinat: avem la dispozitie 3 forme diferite de rășină decor.Este recomandat pentru a adăuga mai multe combinații pentru a crește distractiv de cameră.El este foarte drăguț și design-ul este, de asemenea, foarte frumos.

2.Cel mai bun cadou: nu există nici o zgarietura pe fata lui, care arata foarte trist, dar cred că se mai adaugă la vreme-bătut senzualitatea.Acest lucru este, de asemenea, cel mai bun de vacanță cadou pentru prieteni și familie.

3.Cel mai bun decor: aceste frumoase decoratiuni poate fi folosit ca desktop decoratiuni, mașină de păpuși, camere de zi, recuzită fotografie, birouri de calculator, la birou sau acasă decoratiuni, etc.

4.Materiale în condiții de siguranță: utilizarea de înaltă calitate natural ecologic de rășină de lemn și materiale non-toxice, ușor, rezistent și durabil, și să se simtă confortabil.

5.Culoarea lemnului este elegant si simplu, care este un foarte unic de decor acasă.

Descriere detaliată:

Material: rasina

Produs dimensiune: 15.5 x 7 x 5.5 cm

Proces: procesul de rășină

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Eticheta produsului:

Korok Statui Frunze ,Elfi Sculptura ,Korok Familie Statuie,Korok Arta Sculpturii ,Frunze De Elfi Figurina ,Korok Ambarcațiuni ,Decor Acasă ,La Birou Ornamente ,Lucrate Manual,Rasina ,Obiecte De Artizanat ,Cadouri

Cuvinte cheie:

Korok Statui ,Frunze De Elfi Sculptura ,Korok Familie Statuie

Lista De Piese:

1 x Ornament

Dropshipping:

1. Noi sprijinim dropshipping, orice documente comerciale nu sunt incluse în pachet, vă rugăm să-l comanda si va vom asigura transportul în 0-72 ore.Informații de transport maritim pot fi urmărite.

2. Ne-am sprijini cea mai mare parte CSV dropshipping/ en-gros.

3. Nava de la NOI/FR/ES/UA/PL/CZ/IT/UK/DE depozit, perioada de livrare este de aproximativ 5-18 zile după ce am trimite.

4. Orice întrebare, vă rugăm să mă contactează pe Whatsapp sau Wechat +86 18565770719.

Etichete: antrax tricou, moare porumbei, bonsai, sculptură în lemn de artă creative, craniu uman, masca madera, mingea labirint, ambarcațiuni din lemn, zelda, decor london.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

New Forest Expert din Lemn Korogu Legenda De Zel-da: Respirația Sălbatice Grădină Frunze de Elfi Meserii din Lemn de Cereale Rășină Ornamente

New Forest Expert din Lemn Korogu Legenda De Zel-da: Respirația Sălbatice Grădină Frunze de Elfi Meserii din Lemn de Cereale Rășină Ornamente

Produse similare

Compara