Diy 5d Diamant Pictura cruciulițe Rock a formatiei Kiss Diamant Broderie 3D full patrat/Rotund Stras Mozaic cadou

Produs nou

In stoc

20.11lei

Adauga la lista dorintelor

Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Livrare rapida: Suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 100 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 4-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii daca pot primi coletul în termen de 80 de zile!

Servicii de înaltă calitate : Drop diamantele tale?Rasfatata panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, contactați-ne prin mi mesaj, vom munci din greu să te fac fericită.

Bine ati venit Dropshipping : Dacă doriți să-și vândă produsele noastre (diamant pictură, pictură în ulei de numere, cu cruciulițe), doar sa ne contactati , putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Tocmai ai vinde, vom responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!!

Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!!

Descrierea produsului Produsele Noastre: 1.În comparație cu tradiționale de cruce broderie, facem uz de om diamante stabilirea competențelor. 2.Este o creștere a eficienței și ochii de protecție.Diamant pictura este mai ușor decât cruciulițe, și mai frumos. 3.Este ușor pentru oricine, fără cunoștințe de desen pentru a îndeplini un joc clasic de opera de arta.vă veți bucura de distracție de fabricație.Folosind Pașii De Mai Jos: 1.Pentru a găsi corespunzătoare cristal stras bazat pe lista de simboluri și se toarnă în tava de plastic. 2.Pune lut pe diamant lipicios pen. 3.Utilizați diamant lipicios pix cu lut pentru a lipi diamant și apoi stick-l în corespunzătoare diamant numărul de culoare. 4.Utilizați carte sau o mână să apăsați diamante pentru a se asigura că este voinicia. 5.Rupeți eticheta adezivă și lipiți-l în cazul în care doriți.Atenție: 1.Vă rugăm să NU pune diamantele în locul unde copiii pot accesa cu ușurință, astfel încât să se evite a fi înghițit de ele. 2.Acestea conțin mic stras.Copii sub 6 ani ar trebui să-l folosească în grija unui adult. 3.Produsul nu este inclus în cadru.De Ce Ne-Au Ales: 1.Echipa de design profesional-Vom căuta să facă mai bine diamant picturi. 2.Mai bine după ce-vânzare service-satisfactia Dumneavoastra este 100% garantat!Odată ce amprentele tale ajunge, dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă Rugăm să ne spuneți, vom îmbunătăți, vă mulțumesc, o zi bună。 Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!!

1. Despre customer service

Stimate cumpărător, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.

2. Despre diferențele de culoare și dimensiune erori

Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți.

3. Despre Diamant Supliment Serviciu

Avem 20-30% mai multe diamante în fiecare pachet, avem control de calitate bună, dacă ați găsit lipsa diamante,primul transport este pe noi.putem trimite gratuit.Orice expediere după aceea, va trebui să plătească pentru transport maritim.Contactati-ne prin mesaj sau trademanager. \Mereu ne trimite bunurile în termen de 7 zile de la plata. 1, Dacă vă picătură de transport maritim , vă rugăm să ne contactați , ne putem pregăti mai mult de inventar , Nava repede (1-2 zile) . 2, Dacă doriți pentru a obține produsul în curând , vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru noi .multumesc .Orice probleme , vă rugăm să ne contactați în curând .Putem coopera unii cu prietenii.Oferim transport gratuit prin China post air mail și ePacket.Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim.Mai jos este estimat viteza de livrare pentru alegerea ta.Post air mail: 10-60 zile de Urmărire site-ul: local post office-ul ePacket: 7-25 zile de Urmărire site-ul: local post office-ul EMS express: 5-20 de zile de Urmărire site-ul: local post office-ul DHL express: 4-8 zile de Urmărire site-ul: dhl.com FedEx express: 4-8 zile de Urmărire site-ul: fedex.com *de mai Sus viteza de livrare doar pentru referință, ocupat de sezon, vremea rea poate provoca o întârziere. *Post air mail pentru țările Est-Europene, Sud-Americane țări poate dura mai mult de 60 de zile. *Exprima, de obicei, au taxe vamale problema, în acest caz, vă rugăm să coopereze vamale să plătească impozit.

Etichete: homefun, suzuki bandit disc, umbrela, diamant embroideri, diamant vopsea, diamond rock, 5d diamant vopsea, diamant pictura star rock, acdc, vopsea de piatră.

Layout Diamant Broderie Set Complet
Stil Stil European și American
Diamant Broderie Avantaj Pe De Vânzare;Transport Gratuit;
Pictura Avantaj Imagine de moda, efect bun
Numărul de Culori 30-45, 30-45 de culori(Depinde de dimensiuni)
Burghiu procent 100% 5D full patrat/rotund burghiu
5D Diamant Broderie Vânzare DIY 5D Diamant Pictura Kit
diamant mozaic Patrat/Rotund Diamant 447 Culori
Diamant Pictura Arta Diamant Broderie Instrumente
diamond Set de pictura de Tip Diy Diamant pictura cutie
Viteza de livrare Rapid
Utilizare Home decor/autocolante de Perete/cadouri/Decor Nunta
diamond tip 3D, 5D Pictura
Material De Diamant Rășină Piața Diamant
numele 7 diamant instrument de pictură
Kituri De Broderie Metoda plin de diamante broderie mozaic
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
pictura cu diamant Diamant Broderie ecran complet
diamant pictura plină piața de foraj Diamant modele de mozaic
TIP 02 pentru piața diamant rotund pictura
Avantajul Nostru 28 Fabrica De Dropshipping
Stras Detalii Aspect Complet
Model Tip Diamant Broderie De Desene Animate De Animale
Diamant Broderie Vânzare Cu ridicata și cu amănuntul
Diamant Mozaic Numele Diamant Broderie De Crăciun
Produs de calitate Buna
Cadou Gratuit pen, Lipici, Placă Verde, Tweeser
Forma Separat
Sale Diamant Pictura Rock A Formatiei Kiss
tip 03 pentru Piața diamant pictura
Pentru 600 acasă decor ornamente
5D Burghiu Plin de Pictura 5d diamant pictura pătrat pietre rotunde
Piața Diamant Dimensiune 2.5x2.5mm
burghiu zona diamant broderie echipament complet
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul Da
Technics De Înaltă Calitate De Imprimare Mașină
Diamant pictura Finalizarea Neterminate Nevoie de tine Manual
Zona Lipirea Plin
Forma De Diamant Pătrat, Patrat/Rotund Diamant Pictura De Crăciun
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Nume De Brand PDMDOG
Utilizarea Picturi, Daimond plastic transparent cutie de depozitare
Diamant Pictura Cruciulițe Kituri diamant pictura
Utilizare 2 2021 anul nou cadou de Crăciun
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Diamond Art 64 Pătrat Rotund cruciulițe kituri
Forma De Diamant 99 Patrat/Rotund
Diamant Mozaic 10 Complet Piața Diamant Broderie foto
Material Rășină
Instrumente Dotari Includ Penseta, Tava, pen, Lipici
Despre Diamante 100% complet Patrati si Rotunde de foraj
numele strasuri diamant pictura nouveaute 2021
numele 6 diamond accesorii pictura
Piața Diamant Pictura Kit Cross Stitch Lucru Manual
Diamant Mozaic Includ Instrumente, Destul De Diamante, HD Panza
Tipuri 124 5D Diamant Broderie Cusatura cruce
tip 60 pentru diamond pictura
Kit-Ul Include Panza, Diamante, Instrumente, pen
Cadru No
Panza Pachet Roll-Up, Evita Cutele
Diamant Cantitate Cu 30% Mai Mult Cantitatea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Diy 5d Diamant Pictura cruciulițe Rock a formatiei Kiss Diamant Broderie 3D full patrat/Rotund Stras Mozaic cadou

Diy 5d Diamant Pictura cruciulițe Rock a formatiei Kiss Diamant Broderie 3D full patrat/Rotund Stras Mozaic cadou

Produse similare

Compara