Atingeți Ecranul Panoului TP-3297S3 TP-3297 S3 TP3297S3 TP3297 S3 Panoul de Touchscreen Geam Digitizer

Produs nou

In stoc

138.45lei

Adauga la lista dorintelor

Punct De Vânzare

Pot oferi video de testare pentru Toate produsele, 90day garanție Suntem un producător important industriale panouri LCD și ecrane tactile.Am fost de operare în industrie pentru mai mult de 10 ani în China.Avem o gamă completă de modele și poate oferi clienților cu o serie de ecranul LCD de vânzări de servicii.Compania noastra are o echipa puternica, vânzător, cumpărător, după-vânzare de servicii.Personalul de serviciu, ingineri de testare, înainte de a trimite bunuri, garanție 100% de asigurare a calității pentru tine, oferă informații despre produs pentru diverse ecrane LCD și ecrane tactile, consultanță tehnică, avem 4.7-20 inch stoc piese între diferite ecrane industriale, aplicabile Pentru vehicule, echipamente medicale, mașini de turnare prin injecție, echipamente industriale, etc. În plus, ne-am vinde, de asemenea, tastaturi, servo si motoare, Plc-uri, codificatoare, LCD, invertoare...pentru că platforma are restricții privind numărul de produse încărcate, nu putem afișa toate produsele pentru tine în magazin, în magazin.Dacă nu puteți găsi produsul, vă rog să mă anunțați printr-un mesaj.Noi vă va oferi cel mai bun pret.Toate produsele sunt testate inainte de livrare, oferind 90 de zile de asigurare a calității serviciului.Problemele de calitate sunt supuse de garanție, în orice moment!Nevoie pentru a cumpara mai mult cantitativ produsele, sau sa ne contactati prin e-mail sau de contact on-line.

T / T (transfer) / Western Union / Paypal, Escrow, Alibaba Trade Securitate. 1.DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT, etc. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice impozite sau taxe colectate de către țara sa. 1. Dacă aveți orice întrebări după primirea coletului, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile. 2. Elementele returnate trebuie să rămână aceeași, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni, ne vom întoarce sau înlocuirea bunurilor returnate de la primirea returului.5 stele feedback-ul pozitiv va fi foarte apreciat.După ce a primit 5 stele, vă puteți bucura de o reducere de 2% pentru urmatoarea comanda.Vă mulțumesc pentru timpul acordat.Dacă nu sunteți mulțumit cu proiectul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom lucra cu tine până când sunteți mulțumit.

FAQ

Descrie povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

Etichete: 315 mhz, 433 92 mhz, 433 rf, 433 control, comutator wireless, 433 mhz comutator, 433MHz, unitate de, Transmițător 433, 433 mhz antenă.

Origine DE(Origine)
Comunicare Wireless Sârmă De Control
Canal 1
Utilizarea Universal
Frecvența 433 MHz
Certificare Nici unul
Numărul De Model ...

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Atingeți Ecranul Panoului TP-3297S3 TP-3297 S3 TP3297S3 TP3297 S3 Panoul de Touchscreen Geam Digitizer

Atingeți Ecranul Panoului TP-3297S3 TP-3297 S3 TP3297S3 TP3297 S3 Panoul de Touchscreen Geam Digitizer

Produse similare

Compara