LCD Display cu Digitizer Ansamblul de Înlocuire Ecran pentru iPhone 7 8 Plus Suport 3D Touch,Negru, Alb

Produs nou

In stoc

84.53lei

Adauga la lista dorintelor

1. AAA mare + & Nici un Pixel Mort nu a folosit niciodată LCD de asamblare pentru iPhone 8 8P Ecran LCD; 2. Piesă de schimb pentru iPhone Ecran LCD.Este folosit pentru a repara înlocui greșit, deteriorate, crăpate, notrecognised LCD, ecran tactil; 3. Ambalaj mare, Vine cu pretective folie de plastic pe ecrane și ambalare în condiții de siguranță; 4. Inventar adecvat; 5.Testate înainte de expediere și de 100% de lucru bine Testate în fabrică și testare înainte de expediere pentru a face sigur zero defecte, nici loc, nici un pixel mort și nu orice funcție, cu probleme; 6. Livrare rapida, Livrare in 2 zile lucratoare dupa confirmarea de plată; 7. Servicii excelente post-vanzare (garantie 12 luni); 8. Vom fi responsabili pentru orice probleme de calitate, dar noi nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu cauzat în timpul instalării și defecte cauzate de factori umani.Toate produsele cu evidente daune fizice va fi invalid de garantare.

ATENȚIE

Nota 1; ecran LCD este de mărfuri fragile, vă rugăm să fie atent cu ea.Am testat de două ori și ambalate cu pachet profesional înainte de livrare, asigurați-vă că acesta este de lucru și menținându-l în condiții de siguranță.Nota 2; Înainte de a instala ecran, pls putere telefonul jos și a pus pe cablul de la baterie !!!Dacă nu 100%, va duce la Touch ID-ul nu funcționează și arde Ecranul LCD!Nota 3; vă Rugăm să instalați Flex FPC Conectorul de pe placa de baza perfect, în caz contrar, ecranul nu va funcționa în mod corespunzător.Dacă acesta nu funcționează corect, reinstalați Conector FPC.Nota 4; Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați personalul nostru în timp pentru a oferi o mai bună cu pre-vânzări și post-vânzare de servicii.

Cât timp ia să trimiteți coletul?

După comanda, va vom trimite pachetul in termen de 2 zile.

Cât timp nu-coletul ajunge la adresa ta?

9gaguri.ro Standard de Transport maritim de timp, în cele mai multe țări este de aproximativ 15 zile, și un număr mic de țări 15-20Day.

Are produsul a fost testat înainte de aceasta a fost trimis?

Fiecare dintre produsele noastre este supus unor teste riguroase înainte de a fi trimis.

După instalarea produsului, cum să se ocupe cu ea?

Dacă există un produs care nu funcționează corect, contactați-ne în primul rând.Noi vă va oferi cu opțiuni cum ar fi restituiri și retrimiterea pachetelor bazate pe condițiile reale.Dacă trimiteți un litigiu, nu vom fi responsabili pentru orice probleme de rambursare.

De ce este prețul mai mare decât prețul de alte produse?

Prețul este determinat de calitatea produsului și eficiența de transport maritim.Noi oferim cea mai bună calitate și cel mai rapid de transport maritim.

null

null

null

null

null

null

Etichete: 9 ecran lcd, iphone 7 plus ecran lcd si digitizer asamblare, iphone 7 displey, 7 inch, 7 inch tft, iphone 8 plus ecran lcd si digitizer asamblare, aun display lcd, bandă adezivă display iphone 7, display iphone 8 oem, celkon display lcd.

pentru iPhone 8Plus Dimensiunea Ecranului 5.5 inch
Certificare Nici unul
Material TFT
Element Stare Noi
pentru iPhone 8 Dimensiune a Ecranului 4.7 inch
LCD Kit Da
Numărul De Model 8 și 8P
LCD pentru iPhone 8 pentru iphone 7 PLUS lcd
pentru iPhone 8 Plus Ecran 7 Plus Screen
Compatibil Marca APPLE
Nume De Brand i-Techparts
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Ecran > 3"
Origine NC(de Origine)
LCD pentru iPhone 8 Plus pentru iPhone 8 Plus LCD
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Calitate Clasa AAA+++
Ecran pentru iPhone 8 pentru iPhone 8 LCD
Rezoluție De Afișare 1920x1080

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

LCD Display cu Digitizer Ansamblul de Înlocuire Ecran pentru iPhone 7 8 Plus Suport 3D Touch,Negru, Alb

LCD Display cu Digitizer Ansamblul de Înlocuire Ecran pentru iPhone 7 8 Plus Suport 3D Touch,Negru, Alb

Produse similare

Compara