Punch-gratuit Agățat de Perete Cutie de Tesut Suport de Șervețele Impermeabil Transparent Hârtie Igienică Suport pentru Prosop de Baie Acasă Organizator

Produs nou

In stoc

10.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

*Durabil, aspectul creativ, bagaje, materiale de înaltă calitate; rezistent la apă și anti-stropire, bine cusute, bun rezistent la apa.

*Stil de design simplu, potrivit pentru mai multe scene; design curat și simplu, stil, pot fi integrate cu mediul de acasa de ansamblu, ceea ce face viața mai prietenos și natural.

*Mare cutie de tesut, rezonabil spațiu de stocare, cele mai multe tipuri de țesuturi poate fi pus în; dimensiuni mici poate deține doar rola de hârtie și de pompare de hârtie în termen de 14cm.

* Convenabil, ușor de a ajunge, ia și de a folosi, simplu pas; de puternică capacitate portanta, stabile și durabile; înaltă transparent PP bază, volumul de hârtie este vizibilă în mod clar, nu va fi blocată în toaletă.

*Partea de sus de stocare de masă, bar mare de design, stocare gratuit; zimțată hârtie de evacuare, convenabil și rapid pentru a trage de hârtie.

*Nici cuie, nici masini de gaurit + urme atunci când desprinsă + rezistent la apa si umiditate-dovada + gata de utilizare.

*De înaltă calitate, material PP, material gros, bine textura, linii rotunjite și rezistente la coroziune; deschide capacul și sigilate, prosoape de hârtie sunt impermeabile și rezistente la umiditate, nu se tem de medii umede; adeziv puternic, auto-adeziv, fără urme, fără cuie, și nici lacrimi.

*Măsuri de precauție:

1. Este potrivit pentru suprafețe netede și plate, nu pentru umflaturi aspre, și vă rugăm să evitați articulații țiglă.

2. Pereții ar trebui să fie, de asemenea, curat.

3. Non-marking autocolante ar trebui să evacuare aer.

4. Acesta poate fi lipite în mod repetat.Dacă interiorul este pătată cu praf, clătiți cu apă și uscați-l pentru reutilizare.

Caietul de sarcini:

Nume produs: montat pe Perete transparent rezistent la apa rola de hartie cutie raft de depozitare cutie de tesut

Mărfuri greutate: mic 155g; mare 218g

Mărfuri material: PP

Marfă de ambalare: cutie de carton ondulat

Dimensiune produs: mici 15.5*13*13cm; mare 22*13*13cm

Pachetul Inclus:

1*cutie de tesut

Note:

1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: cutie prosop de hârtie, 5600 caz, toaletă sistemelor de încălzire, suport, wc portabil cutie de hârtie, titularul de hârtie, tissu, samsung dvd home theater sistem de la distanță, hârtie igienică organizator portabil, baie țesutului caseta de bronz, jade piatră brută.

Commodity material PP
Origine NC(de Origine)
Marfă de ambalare cutie de carton ondulat
Aplicabile Țesut Detașabil De Țesut
Dimensiune Produs mici 15.5*13*13cm; mare 22*13*13cm
Mărfuri greutate mici 155g; mare 218g
Tip Țesutul Caz
Stil Modern
Nume produs rola de hartie box cutie de tesut

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Punch-gratuit Agățat de Perete Cutie de Tesut Suport de Șervețele Impermeabil Transparent Hârtie Igienică Suport pentru Prosop de Baie Acasă Organizator

Punch-gratuit Agățat de Perete Cutie de Tesut Suport de Șervețele Impermeabil Transparent Hârtie Igienică Suport pentru Prosop de Baie Acasă Organizator

Produse similare

Compara