Noi Rață de Cauciuc Jucărie motociclete biciclete Auto Ornamente drăguț Rață Galben tabloul de Bord Masina Decoratiuni cu Elice Casca

Produs nou

In stoc

6.87lei

Adauga la lista dorintelor

Rață De Cauciuc Decor Masina Rață Negru Tablou De Bord Masina Panglică Elicei Hull

caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate

★ Scartaie si distractiv: Aceste rațe de cauciuc va chițăit când ele sunt stoarse, care este foarte potrivit pentru Halloween și cel mai bun Halloween cadouri, apoi pune rațe de cauciuc în cazul în care doriți pentru a decora (tablou de bord auto).Masa etc.

★Diverse utilizări: rațe de Cauciuc nu sunt doar decoratiuni masina, dar, de asemenea, adult petrecere a timpului liber și de decompresie jucării.Ele sunt interesante decoratiuni pentru petreceri de Halloween și a adăuga mai multă distracție.Există mai multe utilizări în așteptare pentru tine de a descoperi.

★De înaltă calitate materiale: rață galben cu hem se face în condiții de siguranță și non-toxice de silicon, moale, elastic, de mână-sentiment, și nu ușor de a deteriora.

★Pachetul include: de rațe drăguț sunt echipate cu căști de protecție amuzante, ochelari, coliere și bandă dublu-adezivă, special și unic rațe poate decora masini, case, etc.

★Atenție-Aveți nevoie pentru a merge, fixați lanțul de aur, instalați elice pe casca, pune casca pe capul rață, și apoi repara ochelari de protecție pentru a rață cu bandă dublu-adezivă.

★100% satisfacție de garantare.Dacă nu există nici o problemă cu produsul, vă rugăm să contactați-mă pentru a rezolva problema.Pentru a retrimite sau rambursare, vă rugăm să nu dea direct un scor scăzut.Daca ai da clienți rău, tu și cu mine vom pierde bani.Multumesc stimate client!

Avertisment: Această jucărie nu este potrivit pentru copii sub 3 ani!

Culoare: uita-te la poza

Material: Cauciuc

Metodă de vânzare: vânzare cu amănuntul, cu ridicata, livrare directă

Dimensiune: Unul mărime

Lungime: 8 cm (3,15 inchi)

Lățime: 7,2 cm (2.83 cm)

Inaltime: 5,6 cm (2.2 cm)

Cantitate: 1 bucată

note:

Dimensiunea este măsurată manual, nu poate fi o eroare de la 0 la 2 cm, ceea ce este normal.

Și din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus:

1 x cauciuc duck

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: decor casca, bicicleta rață, casca motocicleta accesory, rață pălărie, ornament tablou de bord, casca bicicleta oglindă, biciclete, tabloul de bord jucărie, tabloul de bord lcd, tabloul de bord vehicul jucarii.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Noi Rață de Cauciuc Jucărie motociclete biciclete Auto Ornamente drăguț Rață Galben tabloul de Bord Masina Decoratiuni cu Elice Casca

Noi Rață de Cauciuc Jucărie motociclete biciclete Auto Ornamente drăguț Rață Galben tabloul de Bord Masina Decoratiuni cu Elice Casca

Produse similare

Compara