Fishnet Sexy cu maneci lungi Sequin Stras de cristal de top, chilot 2 bucata costum bodystocking lenjerie clubwear

Produs nou

In stoc

28.94lei

Adauga la lista dorintelor

Dragul meu Prieten,vă rugăm să citiți informațiile înainte de a plasa comanda 1. Fără cutie înseamnă produsele ales de ambalajul original,poate salva taxa de transport pentru cumpărători .dar calitatea este aceeași ca elemente în ambalajul original.dacă un reseller,vă rugăm să plasați comanda pachetul de vânzare cu amănuntul ,sau de contact vânzător adăuga un plus de $1/2 buc. Vă rugăm să nu lăsați Feedback-ul Negativ înainte de contacing cu noi; Orice întrebare pe comanda, pls nu ezitați să ne contactați în orice moment.Noi suntem responsabili pentru toate elementele ce sunt de vânzare, nu va lasa cumpărător suferă nici o pierdere. (uneori, pentru a pierde sau de întârziere se poate întâmpla ca aceasta este o transfrontaliere de transport și nu putem controla totul în tranzit.dar încă vom oferi cele mai bune servicii pentru a face lucrurile pe care nu le putem controla,sper că te-ar putea înțelege.) 3. Pentru mai mult de 7 dolari, va vom trimite comanda prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, în scopul de a salva de cost, Numai pot urmări informațiile de urmărire cu frunze din China.Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile, dacă nu primiți coletul în 40 de zile( Brazilia 60 de zile ), vă rugăm să ne contactați,vom extins termenul de livrare pentru tine. 4. Dacă încă nu primi coletul după 90 de zile de la livrare,ne promit că vor rambursare completă tine. (90 de Zile pentru Brazilia,Belarus, Argentina) nu se aplică în termen de 60 de zile de litigiu,acest lucru este de Nedorit.Pentru mai mult de 7 dolari, va vom trimite comanda prin China post air mail și provice număr de urmărire pentru gratuit. 5. Daca faci comanda din greșeală și doriți să urmăriți coletul on-line, vă rugăm să ne contactați pentru a face transport de marfă. 6. Dacă comanda dumneavoastră este mare, vă rugăm să ne contactați pentru a calcula prețul, putem oferi EMS sau DHL gratuit Unul Mărime se Potrivește cele Mai NOI Marimea S la XL, Potrivita pentru Doamnele cu Inaltimea 155 - 180 cm , greutate 40 kg-65 kg Material: Nylon si Spandex.Moale ,Confortabil ,Respirabil si Elastic!Mână spală numai bine ați venit la magazinul nostru.Cota de produsul primit pe SNS ( cum ar fi VK, Pinterest,Facebook, Twitter ect. ) și ne trimite Capturi de ecran pot primi $1 reducere sau 5% reducere la urmatoarea comanda.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.În scopul de a trimite articole cat mai repede posibil, vă rugăm să amabilitate să ne detaliu adresa de livrare, ar fi bine să conțină Ușa ta și numărul de telefon.

După ce ați plasat comanda, putem trimite produsele în termen de 5 zile lucrătoare posibil, și le puteți obține în condiții de siguranță în cel mai scurt timp

Etichete: verde deget in fund corp, deget in fund corp pentru bărbați, culturilor rezervor de top, rezervor de top pentru femei, copii deget in fund corp, deget in fund costum de corp, sequin femei, rochie de sequin, deget in fund, 2 piesă de club.

Origine NC(de Origine)
Material Nailon, Spandex
Numărul De Model tz29
Tip De Element Costum De Corp

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fishnet Sexy cu maneci lungi Sequin Stras de cristal de top, chilot 2 bucata costum bodystocking lenjerie clubwear

Fishnet Sexy cu maneci lungi Sequin Stras de cristal de top, chilot 2 bucata costum bodystocking lenjerie clubwear

Produse similare

Compara