Masca De Alge Marine Pentru Hidratare Fata Hidratanta Micsora Porii Masca De Albire Alge, Semințe De Masca De Fata Anti-Acnee De Îngrijire A Pielii Fetei Curat

Produs nou

In stoc

16.61lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1.Material: Alge, masca poate curata eficient porii, profund curățați murdăria, echilibrul de apă și ulei de piele, hidratarea, hranirea pielii, și de a îmbunătăți starea pielii.

2.Vine cu cap rotativ de design, care este mult mai convenabil de a folosi și nu este ușor pentru a obține mâinile murdare.Textura este fină și netedă, ușor de aplicat, ușor de utilizat.

3. Se poate reduce în mod eficient comedoane, pori curate, control ulei, pentru a îmbunătăți faciale prostia, potrivit pentru toate tipurile de piele.

4. Mic și ușor, ușor de transportat, o poți lua cu tine atunci când sunteți pe de afaceri sau de călătorie.

5. După spălarea feței, se aplică noroi, așteptați aproximativ 10 minute, și apoi se spală off.Textura este fină și netedă, ușor de aplicat.

Caietul de sarcini:

Nume: Alge Masque

Conținut Net: aproximativ 100g

Eficacitate: se înmoaie cutin, curata porii și murdărie profund, face pielea sa se simta odihnit, ingrediente din plante sunt extrase, echilibra secreția de ulei de piele, reface umiditate, și menține pielea moale și netedă.

Dimensiune: aproximativ 7.1*4.2 cm/2.80*1.65 in

Lista De Ambalare:

Alge Masque*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: albastru pulbere de alge, star, mosc, masca de alge marine alge, colagen, albire masca de alge marine, masca de fata cu pulbere, emoji masca de fata, alga mask, alge marine alge masca.

Țara/Regiunea de Fabricație China
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LANBENA
Caracteristică Hidratare, Ulei-control
Numărul de Bucăți O Unitate
NET WT 100g
Utilizarea obrajii
Tip Lavabil Masca
Tip De Element Tratament Si Masca
Numărul Certificatului De 20210104
Formularea Noroi
Gen Unisex
Numărul De Model Masca De Alge
Ingredient Hidratare Curata Noroiul De Mosc

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Masca De Alge Marine Pentru Hidratare Fata Hidratanta Micsora Porii Masca De Albire Alge, Semințe De Masca De Fata Anti-Acnee De Îngrijire A Pielii Fetei Curat

Masca De Alge Marine Pentru Hidratare Fata Hidratanta Micsora Porii Masca De Albire Alge, Semințe De Masca De Fata Anti-Acnee De Îngrijire A Pielii Fetei Curat

Produse similare

Compara