Booksew Pe Metru Perdea Japonez Cârpă De Bumbac Poplin Imprimat Țesături Pilotă Pentru Cusut Accesorii De Îmbrăcăminte Rochie Lucru Manual

Produs nou

In stoc

10.45lei

Adauga la lista dorintelor

100% bumbac poplin material.Materialele noastre sunt realizate în conformitate cu standardul național de Chinezi, cu o calitate perfectă.Densitatea este de 133*72 și numărul de fire este de 40*40. GSM: 168(g/㎡).

Așa cum se arată în imagine, modele de aceste țesături sunt inimi, flori, cum ar fi roz, maro și roșu Trandafir.Singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că toate au aceeași culoare de fundal, negru.

Usege:

1. haine de cusut.În funcție de diferite modele si culori, este potrivit pentru a face haine diferite, cum ar fi tricouri barbati, femei, camasi, rochii, tricouri pentru copii și rochii.Sacou captusit tesaturi si garnituri, geaca garnituri, accesorii de îmbrăcăminte, ingrediente, despicare țesături, și tăiate țesături.

2. cusut tot felul de palarii, palarii adult, copii pălării, a atins punctul culminant capace, pălării de soare.

3. pantofi de cusut, cum ar fi papuci de casă fețe, casual fețe, doamnelor sandale, pantofi pentru copii și tălpi.

4. quilting fețe de pernă, fețe de masă, decorative cârpe, se acoperă cârpe pentru frigidere, Televizoare, calculator de praf-dovada cârpe pentru cuptor cu microunde mănuși, și seturi.

5. handmade genti, pungi cu aur, saci de depozitare cordon saci, etc.

6. jucării, păpuși de cârpă, păpuși, haine pentru copii, artizanat, pânză autocolante, notebook, huse, etc.

Meticulos bumbac materii prime sunt prelucrate cu măiestrie rafinat pentru a produce țesături frumoase, reale bumbac organic materiale din natură.

Folosind sigure, sănătoase și active coloranți, elementul este mai respirabil, prietenos cu pielea, natural, nu mingea și are o mână moale simt.Așa cum se arată în imagini, acestea sunt unele elegante și luxoase, flori florale și modele imprimate.

A făcut strict în conformitate cu programul național standard(GB), calitatea este excelentă și ajunge la standardul național.

Coduri diferite mijloace diferite modele sau culori.De fiecare listă au mai multe modele de a alege, dacă doriți orice element din această listă, puteți alege culoarea și dimensiunea de care ai nevoie.

Aspecte care ar trebui să fie remarcat atunci când spălat pur țesături din bumbac:

1.Puteți folosi tot felul de usi, spălate de mână, dar NU POT spălat program rău intenționat, evitând la deformare și de a afecta culoarea.

2.Apa ar trebui să fie spălate la o temperatură mai mică de 104°F sau 40℃.Nu se poate utiliza detergent care conține înălbitor componentă a evita decolorare.Nu turnați detergent direct pe țesături de bumbac pentru a evita decolorare.

3.Atunci când spălat de mai multe țesături de bumbac, țesături ușoare ar trebui să fie spălate separat de alte țesături de culoare închisă pentru a evita vopsirea.

4.După spălare se deshidrateze, ar trebui să nivel off închide rapid uscat pentru reducerea cutelor.Ferește-te de soare, cu excepția pentru țesături albe.

5.De călcat temperatura: 212°F - 302°F sau 100℃.-150℃.

Pre-tăiate Dimensiuni sunt disponibile,ele sunt 48cm*50cm, 72cm*50cm.Dacă pentru 2 sau mai multe bucăți, nu este continuu.

Materialul lățimea este de 145 cm.atunci când, pentru 2 sau mai multe bucăți de dimensiuni 50cm*145cm, vom tăia o continuă bucată.

De exemplu:

Cumpara 1-a Vândut, se taie 50cm*145 cm ( 0,5 m )

Cumpara 2 a Vândut, se taie 100cm*145 cm ( 1 metru )

Vand 3 s-a Vandut, se taie 150cm*145 cm ( 1,5 metri )

Cumpara 4-a Vândut, se taie 100cm*145cm ( 2 metri )

......

Dacă aveți alte cerințe de mărime sau de croitorie are nevoie, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta.

[Size conversie:1cm=de 0,394 inch]

[Size conversie:1yard=91,44 cm]

Vă rugăm să rețineți că materialul este tăiat de mână și din cauza diferitelor metode de măsurare,pot exista 1 cm la 2 cm de eroare,ceea ce este normal.Aceste țesături sunt tăiate în funcție de mărime, dar nu modele, astfel încât nu se poate asigurați-vă că toate modele complete vor fi incluse.

Materialul formaldehidă liberă, fluorescenta-gratuit și fără miros, astfel încât să poată menține pielea protejată și în siguranță.

Adoptarea de noi generatii de textile avansate mașină, face printuri mai clar, mai luminos perfect de culoare, mai delicat și stil lux.

Vopsea de produs este conform cu reglementările naționale, departamentul de protecție a mediului.Utilizarea inofensivă vopsire pentru imprimarea modelului.Imprimarea este puternic, sigur și sănătos.

Fotografie de produs Unghiul de afișare: imagini din diferite unghiuri de fotografiere pentru a afișa produsului.

Tesatura din bumbac este fabricat din fibre naturale de bumbac și are caracteristicile de absorbție de umiditate, rezistenta la caldura, rezistenta la alcalii și canalizare.

Este moale, sănătoase, sigure și ecologice.Bumbac fibre naturale, fibre, contact cu pielea, fără nici o stimulare, nici un efect negativ, uzare este benefic pentru sănătatea umană și inofensive, de bună sanitare de performanță.Și nu numai că, Acesta nu pilling după spălare.Materialele noastre sunt realizate în conformitate cu standardul de textile din China, de asigurare a calității și de calitate excelentă.

Cumpărătorii face propriile lor obiecte de artizanat.Există multe utilizări de material, care poate fi utilizată în artizanat, decorațiuni interioare, fete de masa, perdele, îmbrăcăminte, capac plapuma, cearceaf, huse pentru scaune și multe altele.Aceste lucrări realizate manual sunt de partajare de la cumpărătorii noștri.

Vă Rugăm Să Rețineți:

O ușoară diferență de culoare pot exista din cauza lumini, aparat de fotografiat și diferite setări de afișare.vă rugăm să consultați real tesatura de culoare

Etichete: perdea, japonia, tesatura perdea metru, tesatura perdea, tesatura din metru, bellydance rochie, tesatura mozaic, tesatura poplin, rochie de vara, tesatura de bumbac imprimare.

Stil Simplu
Număr De Fire 40*40
Setați Tipul No
Nume De Brand booksew
Aplicabile Sezon Toate anotimpurile
Model TIPĂRITE, Japoneze florale Imprimate
Potrivit pentru 1 măști diy, Mozaic, Scrapbooking, meserii
Nețesute Technics Cusute-Tricotate
Temperatura călcat 212-302 fahrenheit
De executare standard China Natiaonal Standard(GB)
Procesul de imprimare Reactive De Imprimare
GSM O greutate de 168g/sm
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Respirabil
Textura Dens, cu textura fina
Potrivit pentru 3 Toate Obiecte De Artizanat
Material 100% Bumbac
Potrivit pentru 2 Quilting, Îmbrăcăminte, set de lenjerie de pat
Elementul Popular Design Elegant, elemente
Densitatea 133*72
Technics Țesute
Tip Tesatura Poplin
Tricotate Tip warp
Tip De Produs Material Organic
Lățime 145cm
Măsura Centimetru
Tip de en-Gros No
Caracteristici Nu mingea, Nu culoarea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Booksew Pe Metru Perdea Japonez Cârpă De Bumbac Poplin Imprimat Țesături Pilotă Pentru Cusut Accesorii De Îmbrăcăminte Rochie Lucru Manual

Booksew Pe Metru Perdea Japonez Cârpă De Bumbac Poplin Imprimat Țesături Pilotă Pentru Cusut Accesorii De Îmbrăcăminte Rochie Lucru Manual

Produse similare

Compara