500ML de Automobile Nano Acoperire Lichid de Acoperire Nano Strat Hidrofob Lustruirea Stratului de Vopsea Agent Masina poloneză Curat Vopsea Spray

Produs nou

In stoc

49.38lei

Adauga la lista dorintelor

500ML Strălucire Armura Ceramica Spray de Masina de Polish Spray Top Coat Rapid Nano Acoperire

Tip: Vopsea Folie De Protecție

Material: Nanomateriale, Cum Ar Fi Polisiloxan

Volum: 500 ML

Tip De Material: Poloneză

Caracteristici Speciale: Nano Acoperire Agent

Metoda De Stocare: Plasat Într-Un Loc Răcoros Și Uscat

Concentrație: Cristalizarea 98%

Duritate: 6/9H Duritate

Termen De Valabilitate: Trei Ani

Caracteristici:

●Operație simplă: Unul se presara si un wipe, usor de acoperire.

●Duză rotativă: Rotiți pentru a opri sau pentru a evita scurgerile atunci când nu este în uz, pentru a evita rezultate din deșeuri inutile.

●Capacitate mare, un flacon poate fi folosit de 12 ori, este universal pentru mașină exterior, toate tipurile de vopsea auto.

●Etanșare design: Sigilat cu folie de hârtie, pentru a preveni suprafața drumului de a fi instabil și scurgeri în timpul transportului.

●Frunze cu mașina de apa, anti-agățare și ușor de curățat: Praf, murdărie și alte pete sunt ușor de a adera la suprafața de vopsea pentru a face suprafața de vopsea murdar, cu o frunză în vigoare după strat, pentru a îmbunătăți suprafața de vopsea auto-curățare și hidrofob.

●Pentru a îmbunătăți duritatea și reduce zgârieturi: Nisip eroziune cauze diverse zgarieturi pe vopsea suprafață, formând un strat protector după acoperire, reducerea sau evitarea zgârieturilor cauzate de forțe externe și reducerea gradului de deteriorare a vopselei.

●Rezistență la temperatură înaltă, nici o urmă de ardere: După expunerea la soare și la radiații ultraviolete, aceasta va provoca oxidativ decolorare de vopsea.După utilizarea această parte-a dat cu ceara, se poate rezista în mod eficient oxidativ decolorarea cauzată de temperatura ridicată și de a face vopsea luminos.

●Formarea stratului de acoperire, strălucitoare ca noi: Cu utilizarea de mașină, diferite substanțe din aer reacționează încet cu mașina de vopsea pentru a coroda vopsea auto, astfel încât suprafața de vopsea este estompat încet, și după strat, un strat de acoperire este format pentru a restabili vopsea la statutul de fabrică.

Pachetul Inclus:

1 x Manual de Agent de Acoperire

1 x Prosop

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3 cm de eroare,vă mulțumesc.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15 zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: nano spray pentru masina, facial vapor, ceață nano, antifog spray pentru ochelari, ceramica nano, masina ceramice spray, nano ceara, spray anti ploaie, nano reparații, masina nano spray.

Articol Greutate 700g
Numele Modelului 1
Element De Volum 500ml
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Audew

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

500ML de Automobile Nano Acoperire Lichid de Acoperire Nano Strat Hidrofob Lustruirea Stratului de Vopsea Agent Masina poloneză Curat Vopsea Spray

500ML de Automobile Nano Acoperire Lichid de Acoperire Nano Strat Hidrofob Lustruirea Stratului de Vopsea Agent Masina poloneză Curat Vopsea Spray

Produse similare

Compara