Jungle Animal Baloane grădină Zoologică Safari Leu Balon Latex de 12 țoli Globos Copii 1 2 3 Anul de Naștere Petrecere Copil de Dus Decor

Produs nou

In stoc

7.99lei

Adauga la lista dorintelor

Producția Descriere:

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate.

Tip de element:Animale din Baloane

Material: Latex

Culoare: Colorat

Dimensiune: 12 țoli

Pachetul Inclus: 1 Sac

Notă:Orice intrebare pls nu ezitați să ne contactați frist,vă Mulțumesc !

Q & A

1. Sunt toate pozele sunt reale ?

Da.Toate fotografiile sunt turely împuscati de noi înșine, dar de culoare pot fi diferite din cauza diferenței de setările monitorului. 2. Cât despre returnare/înlocuire ?

o.Dacă nu vă place un produs, vă rugăm să ne contactați, în 3 zile de la data comenzii fi primit, dacă elementele aflate în posesia dumneavoastră peste 4 zile, este considerat folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.b.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Cumpărătorul ar trebui să ne dea imagini despre defecte, vom verifica și de a rezolva problemele.c.Elementele ar trebui să fie în starea inițială și pachetul cu toate componentsand accesorii incluse, sau puteți alege pentru a avea un înlocuitor.d.Returnare ar trebui să fie plătite de către cumpărător. 3. Daca am comandat-o, atunci când nava ordinele mele?

Va vom trimite comanda în termen de 48 de ore (in zile de lucru).În cazul în care produsele sunt vândute, ele vor fi trimise în 7 zile cea mai mare parte. 4. Dacă am face mai mult pentru, poți să-mi dai mai mult cu discount?Cum să faci asta?

Da.Daca comandati mai mult de una, pls contactati-ne inainte de plată, și apoi vă vom oferi discount, și ajusta prețul pentru comenzile dumneavoastra. 5. Puteți sprijini Picătură de Transport maritim?Cum să faci asta?

Da.Atunci când face o picătură de transport maritim comanda, vă puteți umple adrese de client, sau lăsa mesaje pentru a ne anunța că este o picătură de transport maritim, atunci va vom trimite solicitarea dvs. cât mai repede.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este urmărirea noastră.

Este foarte apreciat lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele și ne vom întoarce.

Dacă vă simțiți ca suntem scurte de feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele,pls da-ne o sansa si sa ne contactati pentru starea de nemulțumire, vom rezolva problema pentru tine.VĂ MULȚUMESC!

Etichete: 2 inima colier, petrecerea de ziua safari, petrecere de animale constantin, 2 inima, animal crossing decor petrecere, mama pandantiv, partidul safari, canapea lemn, peisaj tapet, balon safari.

Numele Animale Baloane Din Latex
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Ocazie Nunta Si Logodna, Botez & Botez, Petrecere De Ziua, Ziua copilului, Ziua RECUNOSTINTEI, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Halloween, Aniversare, De Ziua mamei, Petrecere/Nunta/Vacanță/Cadouri
Culori Colorate
Numărul de Pc-uri 1 buc
Origine NC(de Origine)
dimensiune 12 Inch
Forma Stil Desene Animate Amnimal, Runda
Clasificarea Ballon
Material latex
cheile Ziua Baloane Din Latex
Pachet ca imagine
Fierbinte Jungle Party Decor
Știri Animale Decor Petrecere
Numărul De Model PAC1030

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Jungle Animal Baloane grădină Zoologică Safari Leu Balon Latex de 12 țoli Globos Copii 1 2 3 Anul de Naștere Petrecere Copil de Dus Decor

Jungle Animal Baloane grădină Zoologică Safari Leu Balon Latex de 12 țoli Globos Copii 1 2 3 Anul de Naștere Petrecere Copil de Dus Decor

Produse similare

Compara