2021 Vara Harajuku Bărbați Modă lui 3DT Tricou Caz Supradimensionate de Imprimare 3D Pierde T-shirt Confortabil Amuzant Desen Animat

Produs nou

In stoc

7.37lei

Adauga la lista dorintelor

1. Noi vă va oferi cu cele mai recente de înaltă calitate și perfect 3D imprimate cu mânecă scurtă T-shirt pentru bărbați și femei.

2. Suntem o fabrica din China integrarea de proiectare, prelucrare, producție și vânzări.

3. Producem tricouri pentru bărbați, femei T-shirt, mare T-shirt, diverse animație, film și alte tricouri.

3. Dacă doriți pentru a personaliza tricouri pentru cupluri familiale, sau doriți pentru a imprima modele pe haine, de asemenea, puteți să mă contactați pentru a personaliza tricouri.

4. Dacă aveți nevoie pentru a revinde noastre 3D imprimate cu mânecă scurtă T-shirt produse, putem oferi cu nemarcate imagini.apă.

5. De asemenea, vom accepta DIY personalizate cu mânecă scurtă T-shirt stiluri pentru bărbați și femei, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc,

6. Dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, va vom oferi cel mai bun pret!

8. Dacă nu puteți găsi ceea ce aveți nevoie pe această pagină, vă rugăm să luați un moment pentru a vizita magazinul nostru.

9. Dacă aveți orice întrebări, puteți să mă contactați în orice moment.Vom răspunde în termen de 12 de ore.

Cu privire la aberatiile cromatice cauzate de limitările fotografie și inevitabil diferență în setările monitorului, afișate de culoare pot fi diferite de obiectul real.

Acest lucru nu este 100% la fel.Sper că puteți înțelege.Vă mulțumesc!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și sperăm să vă bucurați-vă de cumpărături on-line.

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3 cm (0.39 inch 1.18 inch), vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin

2. Acest produs are un grad ridicat de flexibilitate, vă rugăm să întârzie dimensiune pentru a determina aplicabilitatea acestuia.

Etichete: amuzant tricou barbati, meme tricou, meme tricou, bratz tricou, shrek tricou, tanar si matura tricou, cum tricou, radiohead tricou, tricou t, prietena prietenul tricou.

Cu glugă No
Lungime maneca(cm) scurt
Aplicabile Faptei De zi cu zi
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Stil Casual
Maneca Stil Regulat
Tesatura Tip Postav
Topuri De Tip Tees
Material BUMBAC
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Model Tip 3D imprimate T-shirt
Tricouri De Tip Tricouri Casual
Tip De Element Tricouri
Guler Gât Rotund

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

2021 Vara Harajuku Bărbați Modă lui 3DT Tricou Caz Supradimensionate de Imprimare 3D Pierde T-shirt Confortabil Amuzant Desen Animat

2021 Vara Harajuku Bărbați Modă lui 3DT Tricou Caz Supradimensionate de Imprimare 3D Pierde T-shirt Confortabil Amuzant Desen Animat

Produse similare

Compara