HOUZHOU Bej Pantaloni de Catifea Femei Stil coreean Moale Fata Roz Pantaloni Largi Picior de Primăvară 2021 Plus Dimensiune Pantaloni Negri pentru Femei Pantaloni

Produs nou

In stoc

57.50lei

Adauga la lista dorintelor

1 Măsurare În CM

dimensiune

Talie(cm)

Solduri (cm)

Pantaloni Lungime(cm)

Coapsa CIR(cm)

S

50-80

96

93

54

M

52-89

100

94

55

Am

56-96

106

95

56

XL

56-98

108

96

60

XXL

58-100

110

97

62

XXXL

60-102

112

98

64 vă Rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual.

FEEDBACK-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele .Și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Noi, desigur, va oferi feedback-ul dumneavoastră pozitiv. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.De TRANSPORT maritim 1.Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru.Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.Refound cartea & SCHIMB Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma informațiile cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs).Atenție: nu putem accepta modificarea sau anularea după ce comanda dvs. a fost livrat.Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ---numărul de Ordine ---Imagine/video de produsele defecte.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.

9gaguri.ro Locale Reveni Serviciu

Despre retur gratuit de servicii.

1.Vă rugăm să openthe disputa primul .

2.Alege 15 zile retur gratuit și serviciu de rambursare.

3.Alege Motiv: nici un motiv.

Puteti merge la oficiul poștal trimiteți înapoi productswith plata oricărei taxe.(Cheltuielile de transport metodă de plată: alege destinatarul să plătească)

Servicii acceptate de țări: SUA, Canada, Australia, marea BRITANIE, Franța, Spania, Germania, Rusia, Brazilia, Israel,Coreea de Sud, Arabia Saudită, emiratele arabe unite,Polonia, Olanda, Italia.

Atenție:

Livrarea de bunuri deteriorate, sau goodsnot corespunzătoare la comanda, nu pot fi rambursate.Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru bunuri deteriorate.

Etichete: pantaloni, femei pantaloni de catifea cord, pantaloni, catifea verde, pantaloni de iarna femei, pantaloni femei, pantaloni maro, de înaltă talie pantaloni, pantaloni de iarna, pantaloni de catifea cord pant femei.

Stil Casual
Fata Stil Apartament
Material BUMBAC
Numărul De Model 4KL0072
Pantaloni Stil Pantaloni Largi Picior
Origine NC(de Origine)
Tesatura Tip Pantaloni de catifea cord
Sezon Vara
Varsta Varsta 18-35 Ani
Model Tip Solid
Decor Nici unul
Se Potrivesc De Tip VRAC
Tip De Închidere Talie Elastic
Lungime Full Length
Tipul De Talie Mare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

HOUZHOU Bej Pantaloni de Catifea Femei Stil coreean Moale Fata Roz Pantaloni Largi Picior de Primăvară 2021 Plus Dimensiune Pantaloni Negri pentru Femei Pantaloni

HOUZHOU Bej Pantaloni de Catifea Femei Stil coreean Moale Fata Roz Pantaloni Largi Picior de Primăvară 2021 Plus Dimensiune Pantaloni Negri pentru Femei Pantaloni

Produse similare

Compara