Fructe de Padure Goji uscate Goji Berry(Wolfberry) pe bază de Plante pentru Sănătos

Produs nou

In stoc

48.67lei

Adauga la lista dorintelor

Un Nutrient-Dens Berry!

Acest mic boabe roșie are o 3000 de ani de istorie în Asia ca un puternic anti-imbatranire plante.Știați că în unele locuri îndepărtate, o speranță de viață de mai mult de 100 de ani, nu este mai puțin frecvente?

Multe dintre cele mai trăiesc oamenii consumă regulat de zi cu zi o portie de mici fructe roșii care pot fi cele mai puternice alimente anti-imbatranire si cele mai nutritive alimente dense de pe planetă-goji berry.

Studii Științifice Moderne!

Cu cat inveti mai multe despre Goji, cu atât mai mult veți vedea de ce fructe de padure Goji sunt atât de puternice și de ce Dr. Earl Mindell este atât de încântat de acest cadou minunat din Munții Himalaya!

Goji a fost venerat de secole în vechea Medicina Asiatică pentru sale puternice proprietati anti-imbatranire.

Multe dintre legendarul dătătoare de sănătate proprietăți de lycium barbarum (goji este denumirea în limba latină) sunt în prezent fiind confirmate în studii științifice moderne, iar acest lucru a dus la posibilitatea de a chiar mai multe beneficii profunde.

Fructe Wolfberry retete de Chinezi:

1. Mesteca: Mesteca 10-15 de grame de fructe în fiecare dimineață și seară.

2. Ceai: se Fierbe 15 grame de fructe wolfberry, face o wolfberry ceai și bea-l în fiecare zi.El ajută pentru a atenua efectele hipertensiunii arteriale și de zahăr din sânge.Ia 6 grame de fructe wolfberry și 6 grame de crizantema (Flos chrysanthemi, L) pentru a face un ceai.El ajută pentru a atenua vedere încețoșată.Ia 4 sau 5 wolfberry fructe, ceai verde, zahăr, stafide, nuci, data, democarpus langan lour fructe, păducel, și ziayphus jujuba mill fructe, pentru a face un copil de opt ingrediente ceai (Chinez de opt comori ceai).

3. Vin: se Pun 25 de grame de fructe wolfberry și niște Chinezi vin de gătit într-o sticlă sau un borcan cu atenție și sigilați-l.Este gata de utilizare după 30 sau 60 de zile.Bea o dată pe zi.El ajută pentru a atenua ochii plini de lacrimi.Ia 200 de grame de fructe wolfberry și 1 litru de Chinezi vin alb și sigilați-le într-o sticlă sau un borcan.Gata de utilizare în 10 zile.

4. Tocană sau abur cu carne: Tocană de carne de porc, carne de vită, de pui sau de pește, se adaugă 15-25 de grame de fructe wolfberry 10 minute înainte de carne se face.Te poate aburi de pește sau de pui cu fructe wolfberry la fel de bine.

5. Supă de orez: Ia 50 de grame de fructe wolfberry și 100 de grame de orez și se adaugă puțin zahăr pentru a face supă de orez.

6. Cereale: se Amestecă 15 grame de wolfberry fructe cu cereale pentru a face un mic dejun sănătos.

7. Pâine sau brioșă: Utilizarea wolfberry fructe pentru a face o pâine de banane sau briose doar ca stafide.Wolfberry pâine oferă mai multe substanțe nutritive decât stafide.

Etichete: retinol, macro, fructe de padure goji, goji berry miere, femeie sănătoasă, miracol boabe ceasuri, goji berry semințe, tonic sexual, wolfberry chinez, teva sănătos, miracle berry beneficii.

Origine NC(de Origine)
NET WT 100g/250g/500g/1000g
Ingredient Fructe De Padure Goji Uscate
Numărul de Bucăți Combo
Cantitatea Geanta

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fructe de Padure Goji uscate Goji Berry(Wolfberry) pe bază de Plante pentru Sănătos

Fructe de Padure Goji uscate Goji Berry(Wolfberry) pe bază de Plante pentru Sănătos

Produse similare

Compara