Baterie AAA 22X57(64)mm Lumina Bord DIY Halloween Masca Recuzită Touch Comutator de Lumină LED Ochii Kituri de Cosplay Măști Accesorii

Produs nou

In stoc

20.32lei

Adauga la lista dorintelor

Notă: Când utilizați o masca DIY, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne întrebați.

Deoarece tensiunea a fost ajustat, trei 7#baterii AAA sunt necesare.Supuse elementele de fapt a primit.

Produsul din acest link poate fi instalat pe o mască de metal.Metal căști nu poate fi echipat cu touch switch-uri, și produsul nu pot fi folosite.

Lumina bucată de comutatorul care atinge butonul este potrivit doar pentru măști realizate din plastic, acril, carton și alte materiale non-conductoare.Nu este potrivit pentru metal măști.Acesta nu poate fi utilizat atunci când este montat pe o mască de metal.

La distanta de detectare de la comutatorul tactil este de aproximativ 1-4MM, astfel încât grosimea de masca casca este de maxim 4MM.Dacă grosimea depășește această grosime, comutatorul nu poate fi simțit. (Soluții care nu pot fi utilizate în mod normal: poziția de atingere comutator este controlată într-4MM, sau o gaură mică este deschis pe masca pentru a instala comutatorul tactil, și apoi atingeți comutatorul este vopsit cu culoare.)

Produsul din acest link este nevoie de trei 7# AAA alimentat de la baterie.Potrivit Cosplay masca căști de protecție, etc. Vă rugăm să verificați dacă dimensiunea produsul se potriveste casca.

Caracteristici produs: material lentila este un material acrilic, nu poate fi deformat și se taie, potrivit pentru cele mai multe Cosplay căști de protecție.Dacă ai nevoie de un obiectiv care poate fi deformat și se taie, nu vă faceți griji, vă Rugăm să cumpere alte link-uri în magazin.Acrilic Pe material se va face luminozitatea lămpii mai bine.Dar lumina de bord nu poate fi îndoit.

Se va livra din China

Stare:100% de brand nou

Dimensiuni:

Lampa Dimensiune: 22mm*64mm, grosime 2.3~2.4 mm, LED-uri de la aproximativ 2,6 mm (eficient emițătoare de lumină dimensiune 22mm*57mm)

Pachet:1 buc LED-uri de lumină, nu oferim baterii. (Aveți nevoie pentru a utiliza 3 buc AAA baterie, deoarece bateria de transport este periculos, aveți nevoie să-l cumpere de la nivel local.)

Culoare: (uite ca spectacol cinematografic)

Ochi pentru masca este 22*57MM.Dacă este mai mare decât această dimensiune, va exista un decalaj.Atunci când lumina este pe, nu veți vedea afară.DIY masca material este, de preferință, material PVC sau masca de greu.

DIY produse trebuie să fie asamblate după cumpărare.Noi oferim doar lumini cu LED-uri (exclusiv bateriile).Proiectul nu include alte elemente, cum ar fi masca de căști.Vă rugăm să înțelegeți că.Vă mulțumesc!

Magazinul nostru vinde CR2032 baterii buton și interfață USB stil de Lumină LED pentru alegerea dvs., vă rugăm să alegeți alte link-uri pentru a cumpara.

Etichete: dakimakura perna, cosplay ochi led, barca spuma, faux din lemn de tec, ochi condus masca, panglica baterie, cosplay masca, pokemon galben, cosplay robot, dakimakura levi.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model AAA-0416-M-S
Nume De Brand SORRYNAM
Tip De Element Diy Accesorii
dimensiune 22X57(64)mm
Caracteristică Pentru cosplay masca de ochi stralucitoare
Material PVC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Baterie AAA 22X57(64)mm Lumina Bord DIY Halloween Masca Recuzită Touch Comutator de Lumină LED Ochii Kituri de Cosplay Măști Accesorii

Baterie AAA 22X57(64)mm Lumina Bord DIY Halloween Masca Recuzită Touch Comutator de Lumină LED Ochii Kituri de Cosplay Măști Accesorii

Produse similare

Compara