Silicon Matrite Matrite Pentru Meserii Tort Instrumente De Bucătărie, Cuptor De Copt Din Silicon Mucegai De Rășină De Săpun De Flori Decor Accesorii

Produs nou

In stoc

22.61lei

Adauga la lista dorintelor

Afișare Produs

Multi-carne simulat liguid siliciu mucegai,folosind de înaltă calitate Alimente grad silicon,non-toxic și fără gust, siguranță și sănătate.Acesta poate fi folosit pentru a face tort desert ornamente, spumă, jeleu, preparate alimentare, ciocolata, budinca, placinta cu fructe, etc. Mucegai silicon a obținut CIQ de certificare în China și certificare FDA în Statele Unite ale americii.Ușor de demould.

Probleme Au Nevoie De Atenție

1. După utilizare, vă rugăm să curățați-l folosind apă caldă cu dilua comestibile agent de curățare sau de a pune în mașina de spălat vase.Nu utilizați agenți de curățare agresivi sau spumă de curățare vigoare.A se asigura că matrite de silicon sunt uscate înainte de depozitare. 2. Atunci când copt, forme de silicon ar trebui să fie separate de plat pe tava de copt. 3. După coacere, vă rugăm să eliminați matrite din cuptor, și locul în copt raft până la forme complet răcit. 4.Matrite de silicon pot fi utilizate numai pentru cuptor, cuptoare cu microunde, și nu folosiți în gaz și foc. 5.Nu folosiți cuțite sau alte obiecte ascuțite taxe pe matrite de silicon și pentru a evita stresul, trage. 6. Vă rugăm să nu folosiți apă rece pentru a curăța imediat cand e scos din cuptor.Pentru a le prelungi durata de viață. 7.Matrite de silicon poate fi un pic de silicon miros, acest lucru este normal.Vă rugăm să curățați-l cu apă caldă și se înmoaie mucegai în apă fierbinte pentru câteva minute,mirosul va dispărea.Vă rugăm să nu vă faceți griji că mirosul va merge în produsele alimentare.

Service Post-Vânzare

După achiziționarea de produse,dacă produsul este deteriorat sau coletul este pierdut de către logistic problema,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat,va vom returna sau retrimite imediat după inspecție.

Despre Plată

*Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii,sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. *Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.Rușii trebuie să ne dea numele complet, deoarece din Rusia post politică.

Despre Feedback-Ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Scopul nostru este de client satisfacție.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și de a înțelege.

Etichete: xr popeye.

Caracteristică Eco-Friendly
Forma Stil Runda
Material Silicon
Tip Tort De Instrumente
Origine NC(de Origine)
Culoare alb
Plastic Tip PP
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Numărul De Model cale instrumente
scopul desert decor
Sugestiv Sexual No
Certificare CIQ, FDA
Obscene Imagine No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Silicon Matrite Matrite Pentru Meserii Tort Instrumente De Bucătărie, Cuptor De Copt Din Silicon Mucegai De Rășină De Săpun De Flori Decor Accesorii

Silicon Matrite Matrite Pentru Meserii Tort Instrumente De Bucătărie, Cuptor De Copt Din Silicon Mucegai De Rășină De Săpun De Flori Decor Accesorii

Produse similare

Compara