AK-KB1810 Wireless 433MHZ Control de la Distanță Duplicator Clona ABS Recuperare Alarmă Automată CurtainGarage de Deschidere a Ușii Cheie

Produs nou

In stoc

5.04lei

Adauga la lista dorintelor

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Tip: AB, ON/OFF, Aproape de Deblocare

Produs dimensiune: 50*35*12mm/1.96*1.37*0.47"

Tensiune nominală: 12 (V)

Curent nominal: 10 (mA)

Mod de instalare: wireless

Corespunzătoare frecventa: 433MHZ

Modulație modul: CERE (AM)

Distanța de transmisie Wireless: 50-100 m (spatiu deschis)

Aplicare: usi de garaj, alarmă, ușă automată, ușă fier, etc

Tip de copiat chip: 2260 (e.g.PT2260, SC2260, LX2260,HX2260); 2262, (cum ar fi PT2262, SC2262, LX2262,HS2262,HX2262, etc.), PT2264, PT2240 (LX2240), 1527(cum ar fi EV1527, HS1527, HX1527), FP527, CS5211, SMC918, SMC926, AX5026, ax5326-3, ax5326-4, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6013, HT6014, HT12D, HT46F49E, PIC16F629, PIC16F630, etc., puteți copia, de asemenea, alte tipuri de chips-uri compatibile cu cele de mai sus chips-uri.Diferite producătorii de chip va avea diferite prefix chip model, atâta timp cât cip numărul de model Parte de același lucru poate fi copiat

Rețineți: Noi, în general, nu se recomanda copierea rola cod de cip, pentru că există o mulțime de incertitudine atunci când copierea rola cod de cip.Când copierea rola cod de cip de control de la distanță, nu putem determina dacă telecomanda originala cu cip este un cip de criptare sau nu, și nu recomandăm copierea rola cod de control de la distanță cu o pereche de control de la distanță.

Manual De Utilizare:

1. Cod curat: taci, în același timp, ține de blocare cu două chei (unele de shell sunt doua cheie) în sus și în jos, LED-ul luminează intermitent de trei ori, comunicat de presă nici unul dintre cheie, o alta este de a nu pierde, faceți clic pe butonul de eliberare de trei ori, rapid intermitent LED-uri de lumină în stat, în acest timp de memorie a datelor șterse, după curățarea datelor de control de la distanță, apăsați orice tastă, indicatorul LED este aprins.

2. Copie: Unul de mână original, telecomanda, cealaltă mână copia controler de la distanță, două telecomenzi, cât mai aproape posibil, (în mod ideal, două telecomenzi zero distanță una de cealaltă, pe desktop), respectiv, apăsați necesare copie butoane, LED indicator pâlpâie rapid după trei pâlpâie, copia succes, altă cheie, metoda de funcționare este același.Unele telecomenzi au scăzut de transmitere a puterii, astfel încât acestea ar trebui să fie echipate cu telecomenzi și back-to-back operația de copiere de la distanță controlere de a face bine.Dacă există interferențe în anumite medii de operare, interferențe operațiunea ar trebui să fie evitate.Dacă copierea nu este bun, copierea ar trebui să fie făcut din nou după codul de acces.

3. Recuperare: Când din greșeală clar codul de copiere controler de la distanță, aveți posibilitatea să apăsați partea de jos două chei de copiere controler de la distanță în același timp.După trei clipiri ale lămpii cu LED-uri, acesta va clipi rapid.După eliberare, trebuie să apăsați orice tastă din nou și lumina este lung, ceea ce indică faptul că codul de copiere controler de la distanță a fost restaurată.Înainte de a utiliza copia de control de la distanță pentru a copia, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a șterge codul existent de copia de control de la distanță în primul rând.

4. Cum de a controla unele dintre cheile după copiere, iar restul nu pot fi controlate, puteți folosi sfaturi de curățare și restabilirea funcționării, operațiunea specifică este după cum urmează:

(1) Compensare codul în primul rând.

(2) Copia cheile care nu au fost copiate cu succes după succes codul de clearance-ul, și nu copia cheile care au fost copiate cu succes înainte.

(3) Compensare din nou codul.

(4) a Face o restaurare de operație; în acest moment, cheia care nu a fost copiat cu succes a fost acoperit de noua copie cod, în timp ce originalul cod de succes a fost reținut.Dacă încă mai există chei care nu au fost copiate cu succes după cel de-al doilea exemplar, ele pot fi codificate din nou, și cheile care nu au fost copiate cu succes pot fi copiate din nou, și apoi codificate și restaurat din nou.Acest lucru se repetă până când toate cheile sunt copiat cu succes.Acest mic truc poate fi folosit pentru a reduce stresul de operațiunile repetitive.

Sfaturi Cald:

1. Premise pentru selectarea duplicat telecomanda: original, telecomanda are funcție normală, telecomanda cu cip este identic sau compatibil, și de control de la distanță de lucru de frecvență este același.

2. Copierea controler de la distanță pot doar copia codul fixe, cod de învățare chip și controler de la distanță de un singur chip calculatoare (tipul de cip care poate fi copiat este prezentată în descriere de tipul de cip care pot fi copiate).

3. Două-mod de controler de la distanță, scroll cod controler de la distanță și single-chip de criptare program controler de la distanță nu pot fi copiate.Cum ar fi HCS200, HCS201, HCS300, HCS301, etc.

4. Înainte de a copia controler de la distanță, asigurați-vă că actualul cod de telecomanda a fost eliberat și verificați dacă codul a fost eliminate cu succes.În caz contrar, replicare nu este posibil.

5. Asigurați-vă că telecomanda are suficientă energie atunci când copierea.Aproape două telecomenzi sunt, cu atât mai bine.În cazul în care copia distanța este prea aproape, switch-ul poate copia din unghiuri diferite.Apăsarea butonului de telecomanda originala prevede că transmiterea semnalului de fi complet normală, și apoi apăsați butonul de duplicate de control de la distanță pentru a se asigura că funcția este complet duplicat.

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: 868 mhz transmițător, timp de control de la distanță pentru aparate de, usa de garaj controler de la distanță, 433 mhz comutator, universal clona de la distanță, 433 MHz, Transmițător 433, mini telecomanda tv, telefon 4g wifi, sensir comutator wireless.

Nume De Brand ALLOYSEED
Sprijin APP Da
Utilizarea Comutator, Universal, Electric Usa
Pachet No
Origine NC(de Origine)
Frecvența 433 MHz
Certificare Nici unul
Comunicare Wireless WiFi
Numărul De Model Remote control

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

AK-KB1810 Wireless 433MHZ Control de la Distanță Duplicator Clona ABS Recuperare Alarmă Automată CurtainGarage de Deschidere a Ușii Cheie

AK-KB1810 Wireless 433MHZ Control de la Distanță Duplicator Clona ABS Recuperare Alarmă Automată CurtainGarage de Deschidere a Ușii Cheie

Produse similare

Compara