MATASE CHARMEUSE SATIN 140cm latime 22mommes Grele de Mătase, Tesatura Satin De Nunta Rochie de Materiale de Lux, de Matase Naturala Alb #26

Produs nou

In stoc

78.65lei

Adauga la lista dorintelor

Cum De A Comanda Tesatura

* Aceasta tesatura de matase este în 140cm latime,vom tăia din lungimea direcție în funcție de cantitatea comenzii. * Fiecare comandă este într-o continuă bucată.Dacă aveți nevoie de 1,5 metri,vă rugăm să alegeți 3 de 0,5 metri, vom aranja complet întreaga bucată de țesătură de mătase în 1,5 metri.

Informații Despre Produs

* 100% Mătase de Dud Charmeuse Satin; * 22 momme,140 cm lățime; * Contracție de 5% rata ,vă rugăm să ia în considerare acest lucru în ordine; * Lucioasă,normal, gros,fără întindere; * în Principal, pentru cămașă,rochie,captuseala,Rochie de Seara,Rochie de Mireasa;

Pentru Referință De Tesatura Detalii

Card de culoare și Țesături Swatch

Mătase De Cunoștințe

Matase charmeuse satin este un material de lux realizate din mătase, cu un finisaj de satin.Ea are un plutitor aspectul care draperii foarte bine, mai ales pentru uzura formale.Materialul este, de asemenea, extrem de usor, si are un aspect lucios si extrem de textura moale.

Cum Să Se Facă Distincția

* Mătase naturală este moale și plăcut la atingere, în special în zi fierbinte, mătase naturală este foarte respirabil, fără nici o povară pentru piele,în timp ce de mătase artificială este fierbinte și irespirabil chiar e subțire. * De mătase naturală 100% de proteine cu perla lucios, nu excesiv. * Atunci când arde o mică bucată de mătase naturală,focul este mic și pe curând,materialul se va întoarce la negru, pulberi,miroase a părului sau a pielii arse,în timp ce cea sintetică se va arde mai repede,apoi se topește și se transformă în bile negre, atunci când acesta devine rece. * Pune mătase naturală în 84 de dezinfectant,se amestecă-l.Acesta va fi dizolvat în apă,în timp ce de mătase artificială va ține în continuare la fel de original.

Instrucțiuni De Spălare

Mână spală cu șampon în temperatură scăzută | urmați Întotdeauna carelabel | Separa culorile; * spălare de Mână și se usucă la umbră. * Utilizați detergent neutru,nu freca viguros sau de a folosi perie de păr. * Evitați să contactați suprafata aspra. * Evitați să pulverizați parfum direct pe tesatura de matase.

FAQ

Q: Este 100% mătase de dud?

A: Da,suntem oficial al companiei, situat în China mătase oraș,și ne concentrăm doar pe mătase naturală.

Q: Este culoarea arată pe principalele imagine diferită de cea reală?

A: Da,ar trebui să fie un pic diferit,din cauza luminii/camera/ecran de afișare,etc. o mulțime de elemente de influențat.Vă rugăm scopul nostru card de culoare sau material swatch pentru a verifica în avans.

Q: care este timpul de livrare pentru comanda mea?

O: Transportul va fi amenajat în termen de 2 zile lucrătoare,și, în mod normal, durează în jur de 15-35days pentru țara dumneavoastră.Dacă este foarte urgentă pentru tine,vă rugăm să alegeți Expres Internațional,cu mai mare costul de transport maritim,dar 7-10 zile la locul tău.

Solidă Tesatura De Matase Colectia

Imprimate Tesatura De Matase Colectia

CISULI

Se Concentreze Pe Mătase Naturală,Se Concentreze Pe Frumusetea Ta & Sănătos

Etichete: yzf r1 03 picioare.

Stil Simplu
Caracteristică Eco-Friendly, Lucios, nu întinde, Normal gros
componenta 100% Mătase De Dud
Technics Țesute
Greutate 95g/m2
Grosime 22 mommes
Contracție 5%(vă Rugăm să ia în considerare în ordine)
Lățime 140cm, 140cm/55"
Utilizare Potrivit pentru tricou, Rochie, Captuseala, eșarfă, Cortina, Cearceaf
Origine NC(de Origine)
articol nr. CS140W22-26
Tip Tesatura Satin
Model Simplu Vopsit
Material 100% Matase
Tip De Produs Alt Material

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MATASE CHARMEUSE SATIN 140cm latime 22mommes Grele de Mătase, Tesatura Satin De Nunta Rochie de Materiale de Lux, de Matase Naturala Alb #26

MATASE CHARMEUSE SATIN 140cm latime 22mommes Grele de Mătase, Tesatura Satin De Nunta Rochie de Materiale de Lux, de Matase Naturala Alb #26

Produse similare

Compara