Multi Scop Clip Cuier Șosete Lenjerie de corp Cuier Prosop de Uscare Plastic Ușor de Utilizat Verde MDJ998

Produs nou

In stoc

11.95lei

Adauga la lista dorintelor

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Multi Scop Clip Cuier Șosete Lenjerie de corp Cuier Prosop de Uscare Plastic Ușor de Utilizat Verde MDJ998

Caracteristici:

1. Design Perfect: Proiectat un convenabil riglă în formă de umeraș.Drept clip umerase poate fi pus oriunde doriți și este ușor să se usuce rufele din toate direcțiile.Cuier clipuri sunt perfect distanțate eficient pentru a maximiza fluxul de aer.

2. Economie de spațiu: spalatorie lenjerie cuier atârna până la 8 obiecte mici (sugerat, ar putea fi mai multe) în 1 compactă spațiu multifuncțional pentru uscare sau stocare.Agățat de design economisește spațiu valoros în timp ce economisirea de bani pe costurile de uscare.Se prăbușește plat atunci când nu este în uz pentru depozitare ușoară, de a salva 50% spațiu.Clip și picurare cuier dedicat pentru toate dulapuri și perfect pentru apartamente.Dimensiunea este de 15,8 inch x 2.4 inch

3. Multi-Scop: Nostru cuier pentru șosete este conceput atât pentru spălare de mână și mașină de spălat elemente, se potriveste pentru agățat prosoape, lenjerie de corp, eșarfă, chilotei, sutiene, cămașă, cravată, pălărie, șosete, măști, batista sau alte haine.Ușor să stea pe wc, duș perdea, spălătorie, în afara rufe etc. Pliabil uscare umeras cu cleme este ușor și ușor de transportat.

4. Hign-Plastic de Calitate: Clip și picurare umerase din plastic de înaltă calitate, este extrem de robust si durabil.Pachetul de mare întindere clipuri ține strâns haine.Cleme din Plastic cu granulație fină, non-alunecare de dinți, dar nu va lasa urme pe haine frumoase.

5. Ușor de Utilizat: spre Deosebire de tradiționale clip umerase, nostru clip cuier este mai ușor de utilizat cu design nou.Și este interesant de a folosi diferite tipuri de umerase.

Pachetul Include:

1 x Clip Cuier

Descriere:

Etichete: cuier clip, pânză rack, clasificator lenjerie de cuier, ușa cuier prosop, cuier copii, șoferul, excursie mare, bluza paillette, net portabil uscător de haine, lifting facial patch.

Este Extensibil sau Nu No
Tip De Instalare Agățat
Este Pliabil sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Material Silicon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Multi Scop Clip Cuier Șosete Lenjerie de corp Cuier Prosop de Uscare Plastic Ușor de Utilizat Verde MDJ998

Multi Scop Clip Cuier Șosete Lenjerie de corp Cuier Prosop de Uscare Plastic Ușor de Utilizat Verde MDJ998

Produse similare

Compara