Boho Picior Lanț Brățară Glezna Taless "S" În Formă De Pendant Brățară Pe Picior Desculț Sandale Brățara Plaja Picior Lanț

Produs nou

In stoc

7.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

Material: aliaj,Stras

Culoare: așa cum se arată

Notă:

1. După cum știm cu toții, computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culori poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea.Uneori, scara poate fi mai îngustă decât am descris.China este, de obicei, mai mici decât Europa și America.Prin urmare, vă rugăm să păstrați o distanță de 1-3 cm.

3. Dacă întâmpinați dificultăți în a alege dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi cu unele sugestii, dar numai pentru referință.

Putem accepta mixte de vânzare, culoarea și mărimea comenzilor.Este mai mare numărul, cu atât mai mare cu discount.

Pachetul include:

1 buc anklet

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: negru boem fusta, lanț de picior, fluture stras lenjerie, boho top, sandale de vara, piciorul frunze brățară, tricot bratara de picior, costum gotic, brățară bijuterii, boem ureche.

Tip bratara pe picior
Tip De Element Sori
Forma\model Geometrice
Type2 Lanț
Numărul De Model brățară
Stil TRENDY
Material Pearl
Metale De Tip Alte
Fine sau de Moda Moda
type1 Bijuterii
Origine NC(de Origine)
Type3 Brățări Pentru Femei

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Boho Picior Lanț Brățară Glezna Taless

Boho Picior Lanț Brățară Glezna Taless "S" În Formă De Pendant Brățară Pe Picior Desculț Sandale Brățara Plaja Picior Lanț

Produse similare

Compara