96 BUC Reutilizabile Genelor Perie pentru Extensii de Gene Face Perii de unica folosinta Cristal Sprânceană Perie Micro foraj și Separat

Produs nou

In stoc

119.92lei

Adauga la lista dorintelor

Vă Rugăm Să Rețineți!

Vă Rugăm Să Rețineți!

Culorile de gene perii și diamante sunt aleatorii!!!

Dacă aveți orice întrebări cu privire la calitatea produsului, cantitate, culoare și model, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi răspunde în termen de 24 de ore.

1.De unică folosință de extensie a genelor perie tub cu diamant, dimensiune de referință diametrul de 1.2 cm, lungime 11cm.

2.Acesta este cel mai bun cadou pentru extensii de gene client, și este, de asemenea, un element esențial geană, sprânceană perie pentru iubitorii de frumos.

3.Periile în fiecare tub sunt de unică folosință și pot fi înlocuite, astfel încât acest produs poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

4.Acest produs este mic și compact, potrivit pentru a ieși, călătorie, întâlnire, și nu ocupă spațiu în geantă.

5.Nu numai aceste păstrați perie geană curat si ordonat, dar tuburile sunt, de asemenea, perfect pentru asigurarea și realizarea mica ta necesități.

① Normal Tijă Perie : rod a crescut și a crescut perie / tija negru și lumina violet / tija negru și roz perie

② Cristal Tijă Perie : cristal rod și albastru perie / cristal rod și a crescut perie / cristal rod și violet perie vă recomandăm 9gaguri.ro Standard de Transport maritim, ePacket.Statele unite ale americii:10-30 zile lucrătoare.Marea Britanie, Australia, Canada: 15-30 zi lucrătoare Spania, Franța, Germania, Canada: 20-30 de zile lucrătoare.Alte țări: în mod Normal nu mai mult de 60 de zile lucrătoare. 1.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 2. Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore.Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 72 de ore.Comenzile nu sunt procesate pentru transporturile la sfârșit de săptămână sau de Sărbători. 3. Vă rugăm să rețineți că nu ne asumăm responsabilitatea de perfectare vamală și fiscală. 4. Prețul Total este mai mic de 5 dolari,numărul de urmărire nu poate fi monitorizată, deoarece aceasta nu este marcat.Te rog nu deschide un litigiu în 60 de timpul de livrare.Preț Total mai mult de 5 dolari, numărul de urmărire ar putea fi urmărite.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 5. Dacă pachetul nu sosirea în 60 de zile (America de Sud 90 de zile), va vom returna sau retrimite, deci te rog nu deschide dispute în cazul în care pachetul nu ajunge înainte de această dată.

Vă rugăm să fie informat cu amabilitate că culorile element primiți pot fi diferite de imaginile de pe pagina de produs.Vă rugăm să înțelegeți că imaginile sunt numai pentru referință și ar trebui să facă culoarea de produsul real ca standard.Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail ,Serviciul nostru pentru Clienți personalul va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul sau de a deschide un litigiu.Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT cu produsele noastre și servicii și de a rezolva orice problema pentru tine.Mereu am speranța de-a face cu tine din nou și se lasă feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scor DSR.Ne-ar fi foarte apreciat dacă vă împărtășesc magazinul nostru cu prietenii și familiile.Multumesc!!!

Etichete: săpun ceara, creion pentru sprâncene, fruntea săpun, brow gel, pudra de sprâncene, lifting de sprancene, spranceana timbru, pudră pentru sprâncene, sprancene umbra, brow henna.

Culoare culoare aleatorii
Funcția Extensie Gene Perii Micro
Caracteristici Micro foraj la partea de jos
Material Mâner Plastic
Tip De Element Gene perii, Pensule de machiaj
Origine NC(de Origine)
Numărul de Bucăți Combo
Nume De Brand AILYRISS
Numele Produsului Diamant Tub Perie Geană
Numărul De Model B8-12

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

96 BUC Reutilizabile Genelor Perie pentru Extensii de Gene Face Perii de unica folosinta Cristal Sprânceană Perie Micro foraj și Separat

96 BUC Reutilizabile Genelor Perie pentru Extensii de Gene Face Perii de unica folosinta Cristal Sprânceană Perie Micro foraj și Separat

Produse similare

Compara