M5 x 0.8 ( 5mm ) Solid din Alamă Șurub Grub Cupa Punctul Hex Socket Set Șuruburi DIN 916 șuruburi

Produs nou

In stoc

6.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere Produs

Tip : Alama Socket Set Șuruburi Sistem de măsură : Metric Material : Alama Dimensiune Filet: M5x0.8

Plata

Noi sprijinim următoarele metode de Plată,cum ar fi visa,Boleto,Mastercard,West union,webmoney și așa mai departe.Plata trebuie să fie în termen de 3 zile de la comanda.Dacă se face o plată nu a avut succes, vă rugăm să verificați comenzile dvs., dacă încă nu este rezolvată, vă rugăm să ne contactați.Vă rugăm să verificați numele tău(în Special clienții ruși), adresa și numărul de telefon înainte de a plăti, în caz contrar nu veți primi pachetul.

Transport&Livrare

Noi sprijinim mai multe metode de transport.În mod normal, pachetele vor ajunge în termen de 45 de zile.Pentru a urmări pakages, vă rugăm să vizitați www.17track.com.Warm sfaturi: În scopul de a reduce greutatea, astfel că prețurile sunt rezonabile, toate produsele noastre, pe cât posibil, să nu folosească exterior cutie de ambalare, cu excepția cazului în câteva vulnerabile la utilizarea de produse exteriorul ambalajului.

Returnare Și Rambursare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp util.Dacă ai nevoie de o restituire sau de schimb, vă rugăm să ne contactați, vom face cu tine în termen de 48 de ore.

Feedback-ul

Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul și niște fotografii de produsul nostru,vă mulțumim.

Etichete: m4 alamă, șuruburi, fără cap șurub, cnc șurub, șurub m5, alamă șurub, introduceți piulița de lemn, 5mm bolt, piuliță, șurub cu bile, piuliță m8.

Capul Stil Nici unul
Material Cupru
Șurub Tip Șuruburi Pentru Mașini
Unitate De Stil hex socket
Certificare Nici unul
Nume De Brand ZHUOWEILE
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

M5 x 0.8 ( 5mm ) Solid din Alamă Șurub Grub Cupa Punctul Hex Socket Set Șuruburi DIN 916 șuruburi

M5 x 0.8 ( 5mm ) Solid din Alamă Șurub Grub Cupa Punctul Hex Socket Set Șuruburi DIN 916 șuruburi

Produse similare

Compara