Moda Poster Art Floare Roz Saci Paris Turnul De Cumpărături Imprimare Panza Pictura Pe Perete Salon De Frumusete Fata De Camera De Decorare Imagine

Produs nou

In stoc

14.49lei

Adauga la lista dorintelor

Nici o granita!!!dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, atunci când comanda.multumesc!!!

1,afișul nu este manual, este tipărită de mașină pe panza, care este cel mai bun material pentru poster, este gros,puternic,rezistent la apa,are culori vii și nu va dispărea,este ideal pentru decorarea acasă, copii decorare dormitor,camera de zi de decorare,cadou. 2,posteris fără interiorul și în afara cadrului de a menține scăzut costul de transport maritim,nici mat,nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului,doar panza.dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține gata cadru cu ușurință. 3,Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini. 4,Dacă aveți orice probleme,puteți contacta oricând cu noi,vă vom răspunde cât mai curând posibil.Multumesc!!!

Culori

Despre produs:

-Tabloul nu este manual, este tipărită de mașină pe Panza ceea ce este cel mai bun material pentru poster,este gros,puternic,rezistent la apa;poster are culori vii și nu va dispărea.Este ideal pentru decor acasă,copii decorare dormitor,camera de zi de decorare,cadou. -De a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,nici mat,nici un cadru în interiorul,nici în afara cadrului ,doar panza.

Despre transport:

-Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. -Coletul va fi expediat withePacket și China post air mail gratuit,vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei experss livrare. -Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, este posibil să dureze un pic mai mult pentru a primi,vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție.

Despre servicii:

Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a satisface cumpărător,vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.Multumesc!!!

Etichete: turnul eiffel, poster femei, beach tote, roz arma de artă, pictur, roz diamomd arta, rochie poster, copaci roz arta, sac magazin, akatsuki poster.

Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Tip Panza Tiparituri
Este Dispozitiv Inteligent No
Pachet Laminate pe un tub
Technics Vopsire Prin Pulverizare
postere si printuri Panza Pictura
Stil Modern, Nordic Scandinav
Imagine Materialul Verde Cerneală de Imprimare pe Panza
Numărul De Model Blissful21040701
Modul cadru Neînrămate
Origine NC(de Origine)
Original No
Cadru No
Subiecte Pictura Figura
Decor Acasă Pictura Si Caligrafie
Arta De Perete Poze de perete pentru camera de zi
Material Panza
Baza De Sprijin Panza
Forma Dreptunghi Verticale
Dropshipping Suport

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Moda Poster Art Floare Roz Saci Paris Turnul De Cumpărături Imprimare Panza Pictura Pe Perete Salon De Frumusete Fata De Camera De Decorare Imagine

Moda Poster Art Floare Roz Saci Paris Turnul De Cumpărături Imprimare Panza Pictura Pe Perete Salon De Frumusete Fata De Camera De Decorare Imagine

Produse similare

Compara